- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Κανέλλη για Τσίπρα: Ποιο είναι το καινούργιο; Περιοδεύοντες θίασοι οι μετακινήσεις προσώπων
Γιατί η βουλεύτρια του ΚΚΕ παρομοίασε την ΕΛΑΣ με ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη
Η Λιάνα Κανέλλη για τον Αλέξη Τσίπρα, το κόμμα ΕΛΑΣ και τις μετακινήσεις προσώπων στην Αριστερά και Κεντροαριστερά
Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα και της ΕΛΑΣ έριξε σήμερα (9.7) μέσα από συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ η Λιάνα Κανέλλη.
Η Λιάνα Κανέλλη παρομοίασε την ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα με ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη «που έχουν λυγίσει οι κολώνες του», θέτοντας το ερώτημα: «Τι καινούργιο φέρνει; Ένα κόμμα με έναν αρχηγό που έφερε τον Κασσελάκη από την Αμερική, πήγαν σε ένα μπουζουξίδικο και τον πέταξαν έξω… Τι καινούργιο έχει;»
«Πόσο να πλασάρει καινούργια πράγματα ο Τσίπρας; Προβολείς να βάλεις μέσα στο σκοτάδι, ποιο είναι το καινούργιο; Ποια θέση είναι καινούργια; Εκτός από το όνομα, θέση καινούργια δεν υπάρχει», είπε η βουλεύτρια του ΚΚΕ και σχολίασε τις μετακινήσεις που καταγράφονται στην Κεντροαριστερά και την Αριστέρα, κάνοντας λόγο για «περιοδεύοντες θιάσους».
«Αντί να πάει σε μπουζουξίδικο θα πάει σε στάδιο; Είναι περιοδεύοντες θίασοι όλοι, από το ένα κόμμα πάνε στο άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Λιάνα Κανέλλη.