Πολιτικη & Οικονομια

Ελλάδα 2015: Freddo, χασμουρητά & λείψανα

Top 10 της εβδομαδας στα social media

Κατερίνα Παναγοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

1) Αλέκος Φλαμπουράρης – Νίκος Βούτσης: Ο ένας υπουργός πίνει τον καφέ με τη ζελατίνα στο καλαμάκι και ο άλλος ρίχνει έναν υπνάκο στη Βουλή. Η τέλεια εικονογράφηση της διακυβέρνησης της χώρας.

image

image

image

 image


2) Αντώνης Καφετζόπουλος: Με μία ανάρτηση κατάφερε να «τελειώσει» Κουβέλη, Τσίπρα, Πανούση, Μάρδα, Βαρουφάκη, Βούτση, Κατρούγκαλο και Καραμανλή (τον εργασιομανή) χωρίς να αναφέρει ούτε ένα όνομα

image


3) Λούκα Κατσέλη: Η υπουργός Οικονομίας και Εργασίας επί κυβερνήσεως Παπανδρέου διαπιστώνει ότι «η ελληνική πλευρά άλλαξε τη βάση της διαπραγμάτευσης». Πράγματι από εκεί που μας ζητούσαν ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις τώρα μας τη ζητάνε και για τις κύριες.

image


4) Κατερίνα Παπακώστα: Ελληνίδα πολιτικός 2015:

image


5) Πάνος Σκουρλέτης: Κάποιος να ενημερώσει με τροπο τον υπουργό Εργασίας ότι υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι που ηδη δουλεύουν Κυριακή.

image


6) Πέτρος Τατσόπουλος

image

Κανεις όμως δε φτάνει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαρεμένο, που τα έκρυψε σπίτι του όταν άρχισε να βγαίνει μπροστά στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ.


 7) Φωτεινή Πιπιλή - Πάσχος Μανδραβέλης: Αντί να εκτιμήσουν ότι έτσι μειώνεται η ανεργία κάνουν και παράπονα από πάνω!

image

image

image

image


8) Γιάννης Βρούτσης: Το πόσο χαίρεται που τώρα μπορεί να λέει όσα έλεγε ο Στρατούλης, τώρα που ο Στρατούλης έγινε «Βρούτσης» δεν περιγράφεται!

image


9) Γρηγόρης Ψαριανός na_ta_leme_kiayta

image


10) Γιώργος Βουλγαράκης: Η χώρα έχει φτάσει στο σημείο που όσα λέει ο Βουλγαράκης είναι σωστά. Όπως έλεγε και η Ζωή: «βοήθειααα»

image

image