- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Φλωρίδης κατά Κωνσταντοπούλου: Διώκεται για ποινικά αδικήματα που διέπραξε ως πολίτης και δικηγόρος
Ο υπουργός Δικαιοσύνης τής συνέστησε να βρει «έναν καλό δικηγόρο»
Ο Γιώργος Φλωρίδης για τα αιτήματα άρσης της βουλευτικής ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Για τη στάση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατά τη συζήτηση των αιτημάτων για άρση της βουλευτικής της ασυλίας τοποθετήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, χαρακτηρίζοντας «δικαιολογημένη» τη σύγχυση της και «κατανοητό» τον εκνευρισμό της.
Ο Γιώργος Φλωρίδης συνέστησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου να βρει έναν καλό δικηγόρο. «Με όλα όσα έχουν βρει την Κωνσταντοπούλου τον τελευταίο καιρό είναι απολύτως δικαιολογημένη η μόνιμη σύγχυση και εκνευρισμός της. Όταν ξεκίνησε δίκη των Τεμπών διαπίστωσε ότι έλαβε οριστικά τέλος η πορεία πολιτικής εκμετάλλευσης της εθνικής τραγωδίας γιατί την απομόνωσαν οι συγγενείς των θυμάτων, γιατί δεν ανέχονται άλλη οικογενειακή εκμετάλλευση. Το δεύτερο κακό μαντάτο για την ίδια ήρθε από τους δικηγόρους ή κάποιους δικηγόρους που την κατήγγειλαν ότι ενεργεί εις βάρος συμφερόντων συγγενών», είπε αρχικά ο υπουργός και συνέχισε:
«Το τρίτο κακό μαντάτο ήρθε όταν την κατήγγειλε για διαρκώς βάναυση συμπεριφορά απέναντι στους δικαστές η Ένωση δικαστών και εισαγγελέων. Το άλλο κακό ‘ήρθε από την Ένωση εισαγγελέων Ελλάδος. Το μεγαλύτερο από όλα ήταν η καταγγελία από την Ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας. Δεν έμεινε θεσμός στον χώρο της δικαιοσύνης που να μην την έχει καταγγείλει με κορωνίδα τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους. Μέσα σε όλα ήρθε η εξαγγελία των κομμάτων Καρυστιανού και Τσίπρα. Εφόσον οι εξαγγελίες υλοποιηθούν εντός του Μαΐου το κόμμα Κωνσταντοπουλου θα εξαφανιστεί γιατί έρχονται πιο πιστοποιημένοι τιμωροί».
Φλωρίδης: Σε λίγο η Βουλή θα ασχολείται με τον μισό Ποινικό Κώδικα για τις πράξεις της κ. Κωνσταντοπούλου
«Και αφού δεν έφταναν όλα αυτά ήρθαν και οι αιτήσεις άρσεις ασυλίας της μεταξύ των οποίων και η αίτηση των εισαγγελικών λειτουργών για 6 κακουργήματα που αφορούν βάναυση προσβολή των πιο θεμελιωδών ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων με παράνομη βιντεοσκοπηση δικαστικών και αστυνομικών οργάνων και μετά δημοσίευση σε κοινωνικά δίκτυα. Έξι κακουργήματα. Σε λίγο η βουλή θα ασχολείται με τον μισό Ποινικό Κώδικα για τις πράξεις της κ. Κωσταντόπουλου. Άμα σου τύχουν όλα αυτά είναι προφανές ότι κάπου τα πράγματα δυσκολεύουν. Την κα Κωνσταντοπούλου δεν την διώκει η Βουλή. Η Βουλή αποφαίνεται επι των εισαγγελικών αιτημάτων. Δεν διώκεται για πολιτική δράση η κα Κωνσταντοπούλου αλλά για εγκλήματα που διέπραξε ως δικηγόρος. Έρχονται και τα 6 κακουργήματα και θα σας συνιστούσα κα Κωνσταντοπουλου να βρείτε ένα καλό δικηγόρο», κατέληξε ο κ. Φλωρίδης.