Πολιτικη & Οικονομια

Την παραίτηση της Αναστασίας Σακελλαρίου ζήτησε η κυβέρνηση

Λόγω της υπόθεσης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την παραίτηση της διευθύνουσας συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) Αναστασίας Σακελλαρίου ζήτησε η κυβέρνηση.

Το κυβερνητικό αίτημα σχετίζεται με την εμπλοκή του ονόματος της κ. Σακελλαρίου στο θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στο οποίο διατέλεσε στέλεχος και μέλος της επιτροπής χρηματοδοτήσεων κατά το έτος 2012.

Στο θέμα, που βρίσκεται στη Δικαιοσύνη η οποία διερευνά την υπόθεση, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Όπως σημείωσε, «αυτά είναι ζητήματα που από τη μία πλευρά αφορούν στη Δικαιοσύνη, επομένως δεν θέλω να κάνω σχόλιο σε επίπεδο Δικαιοσύνης», ωστόσο υπογράμμισε ότι «από τη στιγμή που τίθεται θέμα σε πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στο ΤΧΣ σε ζητήματα ανοιχτά με τη δικαιοσύνη, τότε προφανώς υπάρχει θέμα και από την πλευρά της κυβέρνησης».

Μάλιστα, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε πως η κυβέρνηση αυτή είναι πλήρως αποφασισμένη να πάρει όλες τις πολιτικές πρωτοβουλίες έτσι ώστε να υπάρξει απόδοση δικαιοσύνης και διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα.

photo © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας