Πολιτικη & Οικονομια

Κυρανάκης προς Πολάκη: «Πάρτε μια απόδειξη και δείτε τα ποσοστά»

Με αφορμή τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης
©ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Κυρανάκης και Πολάκης ανέβασαν τους τόνους στη Βουλή

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τον Παύλο Πολάκη, με αφορμή τη φορολογία στα καύσιμα και τις πρόσφατες κυβερνητικές παρεμβάσεις.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε παλαιότερη ανάρτηση του Kωνσταντίνου Κυρανάκη από το 2019, στην οποία αναφερόταν στο ύψος του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στη βενζίνη.

«Πληρώνετε 80 ευρώ και βάζετε βενζίνη αξίας 26. Όλο ψευτιές είσαι! Την αλήθεια θα την ακούσεις τώρα», είπε ο Παύλος Πολάκης, καλώντας τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να απαντήσει για τη σημερινή κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών υποστήριξε ότι δεν έχει αλλάξει στάση, επιμένοντας ότι διατηρεί την ίδια άποψη για τον ΕΦΚ τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.

«Δεν έχω αλλάξει άποψη. Έχω πει δημόσια την άποψή μου και παραμένει έως και σήμερα», ανέφερε, προκαλώντας τον αντίπαλό του να προσκομίσει απόδειξη από πρατήριο καυσίμων για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης σχολίασε ότι ο Παύλος Πολάκης «δεν φαίνεται να είναι καλός στα μαθηματικά», με τη συζήτηση να εκτρέπεται σε προσωπικές αιχμές.

«Με τι βαθμό τελείωσες το Λύκειο;» αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον διάλογο να συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους, μπροστά στην Ολομέλεια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY