Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: Φαινόμενο χυδαιότητας, κάνει μπούλινγκ σε όποιον βλέπει μπροστά της

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε όσα έγιναν χθες στη Βουλή, οπότε και τον βιντεοσκοπούσε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σφοδρή επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας το περιστατικό που η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τον βιντεσκόπησε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση Επιτροπής της Βουλής, ενώ ο ίδιος έτρωγε ένα κρακεράκι για το στομάχι του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Είναι ένα κινητό φαινόμενο χυδαιότητας, τοξικότητας, όποιον βλέπει μπροστά της, του κάνει μπούλινγκ», προσθέτοντας ότι δεν έχει δει παρόμοιες συμπεριφορές όλα τα χρόνια που είναι βουλευτής.

«Χαίρομαι που χάρη στη δική μας αντίδραση ο πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει ο κανονισμός» είπε και κατηγόρησε την κυρία Κωνσταντοπούλου για «φάμπρικα με βίντεο».

Εξηγώντας την αντίδραση του ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Αν την αφήναμε με αυτή τη “φάμπρικα” – είναι το 8ο βίντεο- ό,τι δεν της αρέσει το ανεβάζει, και φτάναμε οι 300 να βιντεοσκοπεί ο ένας τον άλλον, και κοροϊδεύαμε, δεν θα υπήρχε κοινοβούλιο».

Επίσης ανέφερε ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έχει τσακωθεί με πλήθος βουλευτών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.