- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Διαμαντοπούλου για την επιτροπή διεύρυνσης στο ΠΑΣΟΚ: Αν τα όρια αγνοηθούν, μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα
«Η διεύρυνση είναι δύσκολη πολιτική διαδικασία» επισημαίνει η πρώην υπουργός
Η αιχμηρή ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου για την Επιτροπή Διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ
Με ανάρτησή της στα social media, η Άννα Διαμαντοπούλου στέλνει μήνυμα προς το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μετά την ανακοίνωση των νέων ονομάτων που απαρτίζουν την επιτροπή διεύρυνσης του κόμματος.
«Η διεύρυνση είναι δύσκολη πολιτική διαδικασία. Όσοι έφυγαν ή επιτέθηκαν στο ΠΑΣΟΚ, στις στιγμές που αυτό προσπαθούσε να σώσει τη χώρα, συχνά ξεπέρασαν τα όρια της πολιτικής ηθικής και της στάσης στην διαφωνία. Αν αυτά τα όρια αγνοηθούν, η διεύρυνση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα», σημειώνει η Άννα Διαμαντοπούλου στην ανάρτησή της.
Οι πρώτες αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για τη λίστα διεύρυνσης
Με αιχμηρή ανάρτηση αντέδρασε ο Γιάννης Μεϊμάρογλου στην ανακοίνωση για τη συμπλήρωση της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, εκφράζοντας τη διαφωνία του για τη συμμετοχή του Θεοδόση Πελεγρίνη στη νέα λίστα.
Ο τοπογράφος μηχανικός του ΕΜΠ, εκδότης του περιοδικού Μεταρρύθμιση και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έγραψε σε ανάρτησή του ότι «ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, πρώην υφυπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υποστηρικτής του περιφερειάρχη Πατούλη και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ που δήλωσε ότι δεν θα εφαρμόσει τον νόμο Διαμαντοπούλου για την Παιδεία, δεν έχει καμιά θέση στις λίστες διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ».
Η αντίδραση ήρθε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμπλήρωσης της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης, η οποία θα συνεδριάσει στις 17 Μαρτίου παρουσία του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, με στόχο τον προγραμματισμό της παρουσίας της στο επικείμενο συνέδριο και τη διαμόρφωση της περιφερειακής της διάρθρωσης ενόψει των εκλογών.
Στη λίστα των νέων μελών της επιτροπής περιλαμβάνονται πρόσωπα από διαφορετικούς επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους. Μεταξύ αυτών είναι ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης, ο μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Κορακάκης, ο πρώην δήμαρχος Κρανιδίου Δημήτρης Καμιζής, ο πρώην περιφερειάρχης Κρήτης Θανάσης Καρούτζος, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Πάρις Τσάρτας, καθώς και ο συγγραφέας και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ Θεοδόσης Πελεγρίνης, του οποίου η συμμετοχή πυροδότησε τις πρώτες αντιδράσεις.