- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
H απάντηση Τσίπρα στον Γρηγόρη Δημητριάδη για το εξώδικο
Σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών
Αλέξης Τσίπρας: Ο φόβος αλλάζει στρατόπεδο
Απάντηση στο εξώδικο που, όπως αναφέρει, του απέστειλε ο Γρηγόρης Δημητριάδης έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας τους τόνους γύρω από την υπόθεση των υποκλοπών.
Ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ότι πληροφορήθηκε την αποστολή του εξωδίκου, το οποίο – όπως υποστηρίζει – αφορά δηλώσεις του για την πρόσφατη δικαστική απόφαση σχετικά με την υπόθεση.
Κατηγορεί τον κ. Δημητριάδη ότι επιχειρεί να τον «εκβιάσει» με αγωγές και μηνύσεις, όπως – σύμφωνα με τον ίδιο – έχει πράξει και απέναντι σε δημοσιογράφους.
Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει λόγο για «διπλό έγκλημα σε βάρος της δημοκρατίας», αναφερόμενος τόσο στις παράνομες υποκλοπές όσο και στη συγκάλυψή τους, ενώ συνδέει την υπόθεση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Παράλληλα, δηλώνει ότι δεν προτίθεται να σιωπήσει, υπογραμμίζοντας πως το ζήτημα δεν είναι προσωπικό αλλά αφορά τη δημοκρατία.
Κλείνοντας, σημειώνει ότι «το καθεστώς του φόβου, της σιωπής και της χειραγώγησης της δικαιοσύνης» δεν είναι πλέον ακλόνητο, προσθέτοντας ότι «ο φόβος αλλάζει στρατόπεδο».