- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Άννα Διαμαντοπούλου: «Στο ΠΑΣΟΚ δεν παίζουμε παιχνίδια εξουσίας»
H δήλωση μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας
«Η καλύτερη συνεδρίαση ever»: Το μήνυμα Διαμαντοπούλου
Με σαφές μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας τοποθετήθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ.
Η Άννα Διαμαντοπούλου χαρακτήρισε τη συνεδρίαση ως «την καλύτερη ever», τονίζοντας ότι κατά τη διάρκειά της υπήρξε πλήρης συμφωνία σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στο τραπέζι.
«Σ’ αυτή τη συνεδρίαση, συμφωνήσαμε σε όλα! Ας προχωρήσουμε εξίσου δυναμικά! Έρχεται αλλαγή!», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας συζητήθηκαν διεξοδικά και η Πολιτική Γραμματεία κατέληξε σε κοινές αποφάσεις.
Παράλληλα, η Άννα Διαμαντοπούλου υπογράμμισε ότι οι διαφωνίες αποτελούν φυσικό στοιχείο της πολιτικής διαδικασίας. «Διαφωνίες υπάρχει πάντα, γιατί αυτό είναι πολιτική. Τα υπόλοιπα είναι θόρυβος και κουτσομπολιά», δήλωσε.
Όπως τόνισε, στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει χώρος για εσωστρέφεια ή παιχνίδια εξουσίας, αλλά για σοβαρή πολιτική συζήτηση και δράση με στόχο τη μεταρρυθμιστική πολιτική αλλαγή.