- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Λοβέρδος για κόμμα Καρυστιανού: Απευθύνεται κυρίως σε ψεκ και αντιεμβολιαστές
«Η αντιπολίτευση δεν έχει ηγέτη αυτή τη στιγμή», δήλωσε το στέλεχος της ΝΔ
Λοβέρδος για κόμμα Καρυστιανού: Απευθύνεται κυρίως σε ψεκ και αντιεμβολιαστές
Την εκτίμηση ότι το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού απευθύνεται «κυρίως στον χώρο των ψεκ» έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Εξηγώντας τον συλλογισμό του ο Ανδρέας Λοβέρδος, είπε στον ΣΚΑΪ ότι «λογικά το κόμμα Καρυστιανού απευθύνεται στο 100% της κοινωνίας. Ωστόσο ποιοι αντέδρασαν; Ένας ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και ο Βελόπουλος. Το κόμμα Καρυστιανού επηρεάζει και το μελλοντικό κόμμα Τσίπρα, αντιδρούν, δηλαδή, αυτοί που απειλούνται. Υπάρχει καταρχάς ο χώρο των ψεκ, εκεί κυρίως απευθύνεται, όσοι δεν θέλουν τα εμβόλια κτλ».
Παράλληλα, σημείωσε το στέλεχος της ΝΔ, «η αντιπολίτευση δεν έχει ηγέτη αυτή τη στιγμή άρα υπάρχει ο χώρος και αυτό σπεύδει να το καλύψει ο κ. Τσίπρας με τη μέθοδο του βιβλίου, έρχεται όμως τώρα και η κυρία Καρυστιανού. Υπάρχει επομένως ένα ποσοστό του ελληνικού λαού που φέρνει αντίδραση σε όλα και υπάρχει το κενό στην αντιπολίτευση».
«Το γεγονός ότι αντιδρά η αντιπολίτευση, σημαίνει ότι αυτά τα κόμματα θα επηρεαστούν» κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.