Πολιτικη & Οικονομια

«Μια βδομάδα με τη Ζωή; Καλύτερα αυτοκτονία»

Άδωνις ο δηκτικός

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης και ιδίως ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας   -όχι όμως και ο κ. Μάκης Βορίδης- αποτέλεσαν στόχους δηλητηριωδών βελών που εξαπέλυσε εναντίον τους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του κ. Δημήτρη Ουγγαρέζου, αφού ο πρώην υπουργός ολοκλήρωσε με τις ερωτοαπαντήσεις τηλεοπτικού ενδιαφέροντος.

Ο διάλογος:

- Βλέπετε Γιώργο Παπαδάκη;

«Τον βλέπω στην έναρξη της εκπομπής για να δω τη θεματολογία».

- Ζηλεύετε που δεν είστε στο πάνελ του;

«Έχω βγει τόσες φορές στην τηλεόραση που και να μην ξαναβγώ δεν με πειράζει»

- Θα προτιμούσατε το Λιάγκα στη θέση του Παπαδάκη;

«Τώρα που τον ακούω με την Ευγενία στη ραδιοφωνική εκπομπή, μπορώ να πω ότι ίσως να κατάφερνε να είναι και πιο εκνευριστικός από τον Παπαδάκη»

- Στέλνετε μηνύματα στην Ευγενία για το τι να του πει;

«Για το τι να του πει όχι, αλλά της στέλνω μηνύματα που τον στηλιτεύω»

-Κανάκης, Λαζόπουλος, Κωνσταντοπούλου. Με ποιον δεν θα αντέχατε για μία εβδομάδα μόνος σε ένα νησί;

«Νομίζω ότι κανείς άνθρωπος δεν θα μπορούσε 7 μέρες σε ένα νησί με την Κωνσταντοπούλου. Νομίζω ότι θα προτιμούσες να αυτοκτονήσεις».

- Όταν ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε στη θέση σας στο υπουργείο Υγείας τον κ. Βορίδη, ξενερώσατε;

«Μπέσα; Ξενέρωσα πολύ».

- Στη θέση του Σαμαρά, θα πηγαίνατε στην παράδοση-παραλαβή του Τσίπρα να πετάξετε πινέζες, σκορδάκια κλπ;

«Δεν χρειάζεται. Η μεγαλύτερη του ποινή είναι ότι πήρε την καρέκλα τη στιγμή που δεν έπρεπε. Θα το καταλάβει ότι έχει κάνει τεράστιο λάθος. Ελπίζω και εύχομαι να τα καταφέρει γιατί αλλιώς μας βλέπω για φούντο».

- Γιατί δεν χωνεύετε το Βορίδη;

«Τον Βορίδη τον συμπαθώ πάρα πολύ. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι και πολιτικά είμαστε σύμμαχοι. Λέμε τα ίδια ακριβώς πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Σε μια ορχήστρα δεν μπορεί να υπάρχει μόνο ένα όργανο. Παίζουμε την ίδια μουσική με διαφορετικό όργανο. Εγώ είμαι μάλλον τα ντραμς, κάνω θόρυβο».

- Ζηλεύατε όταν ήταν η Ευγενία στο Dancing;

«Ζήλευα αφόρητα όταν η Ευγενία ήταν στο Dancing. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, δεν θέλω να τη θυμάμαι καθόλου».

- Είχατε πει πριν τις εκλογές ότι ο Τσίπρας θα πάει θα φάει τα μούτρα του στη διαπραγμάτευση και θα γυρίσει να ζητήσει δημοψήφισμα. Αν συμβεί, θα τον πάρετε να του πείτε “σου τα έλεγα”;

«Τώρα πλέον δεν μπορεί να πάει ούτε σε δημοψήφισμα. Οι Έλληνες έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Πίστεψαν ότι θα πάει ο Τσίπρας στους Ευρωπαίους, θα τους πει “ήρθα να φάω τα λεφτά σας” και θα του πουν αυτοί “που ήσουν τόσον καιρό βρε καλόπαιδο Αλέξη”! Τώρα ξέρουμε ότι δεν θα πάρουμε λεφτά αν δεν ψηφίσουμε μέτρα και ξέρουμε ότι ο Τσίπρας μας είπε ένα κάρο ψέματα. Αν και δεν το παραδέχονται, ξέρουν ότι έχουμε μπλέξει άσχημα».

- Θα τα ψηφίσατε τα μέτρα, αν φέρει;

«Ποια μέτρα; Δεν μπορεί να φέρει κανένα μέτρο. Είναι παντελώς ανίκανος και πολιτικά ανίσχυρος. Δεν θα μπορέσει να φέρει μέτρα. Φοβάται τον Λαφαζάνη, τους φοβάται όλους. Δεν θα κάνει τίποτα, δεν θα κλείσει καμία συμφωνία».

- Θα πηγαίνατε βόλτα με τη μηχανή του Βαρουφάκη;

«Να οδηγεί ο ίδιος; Είσαι τρελός;».

- Πόσο αγαπητός νομίζετε ότι είστε στον κόσμο, από το 1 έως το 10;

«Νομίζω στο 5 γιατί έχω φανατικούς εχθρούς και φανατικούς φίλους».