- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρυσοχοΐδης για κύκλωμα ναρκωτικών: «Θα είμαστε εδώ για να αποδομήσουμε κι άλλες εγκληματικές ομάδες»
Η συμμορία του «Αλέκου» θα εισήγαγε στην Ευρώπη περίπου 5 τόνους κοκαΐνης
Χρυσοχοΐδης: Στο στόχαστρο των αστυνομικών οι ναρκέμποροι και πάσης φύσεως εγκληματικές ομάδες
Ανοικτό πόλεμο με κάθε είδους μαφία έχουν οι ελληνικές διωκτικές αρχές, επέμεινε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας κατά την διάρκεια της παρουσίασης για την πλήρη εξάρθρωση της συμμορίας του «Αλέκου» που θα εισήγαγε σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης περίπου 5 τόνους καθαρής κοκαΐνης.
Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοίδη, «οι αρχές κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους από τους ναρκέμπορους πολλούς τόνους ναρκωτικών που προορίζουν για την Ευρώπη που θα σκορπούσαν για μία ακόμη φορά δηλητήριο στους νέους ανθρώπους. Είναι μία πάρα πολύ σημαντική επιτυχία που δείχνει πώς ενωμένοι μπορούμε να έχουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα τα οποία ωφελούν τις κοινωνίες ,τους λαούς της χώρας και η υπόσχεσαι μας είναι ότι θα συνεχίσουμε αυτό το πόλεμο ενάντια στους διακινητές ναρκωτικών απέναντι στους εγκληματίες που μέσα από τα διεθνή κυκλώματα συγκροτούν ομάδες οι οποίες προβαίνουν σε αυτές τις τόσο παράνομες απεχθείς και αντικοινωνικές πράξεις και συμπεριφορές».
Στο στόχαστρο των αστυνομικών, όμως δεν μπαίνουν μόνον οι ναρκέμποροι, αλλά πάσης φύσεως εγκληματικές ομάδες:
«Είναι η διάσταση της δουλειάς που συνεχίζουμε στο πλαίσιο της υπηρεσίας που ιδρύσαμε πριν από ένα χρόνο για να εξοντώσουμε όλες εκείνες τις εγκληματικές ομάδες που θέλουν αντικοινωνικά τους λαθρεμπόρους, αυτούς που κλέβουν τον ιδρώτα του κόσμου. Μέσα από τις απάτες του ΦΠΑ, τους εκβιαστές, ναρκέμπορους όλους εκείνους οι οποίοι συγκροτούν εγκληματικές ομάδες και πλήττουν την κοινωνία. Η υπόσχεσή μας, η δέσμευσή μας είναι ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα ανυποχώρητα απέναντι στο έγκλημα θα είμαστε εδώ για να αποδομήσουμε κι άλλες εγκληματικός ομάδες για να οδηγήσουμε στην ελληνική δικαιοσύνη και άλλους κατηγορούμενος εγκληματίες και να αποδώσουμε στην κοινωνία το όφελος το κοινωνικό και το οικονομικό που της αξίζει», υποστήριξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την ομιλία του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η έκθεση για το 2025 «δείχνει» περαιτέρω βελτίωση της πιστοληπτικής ικανότητας υπό προϋποθέσεις
Στο επίκεντρο η ανανέωση της Ελληνογαλλικής Συμφωνίας για Άμυνα και Ασφάλεια
Η Ευρώπη προειδοποιείται για ελλείψεις καυσίμων, με πιέσεις στις τιμές και γεωπολιτική αστάθεια
Κατηγορεί την ηγεσία ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι στοχοποιήθηκε για αποκλεισμό από ψηφοδέλτια
Μακριά από την Αθήνα ο Πρόεδρος και οι περισσότεροι αρχηγοί - Στην πρωτεύουσα παραμένει ο Ανδρουλάκης
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης συνομίλησε με παραγωγούς
Στα ύψη οι τιμές του οβελία
«Σφίγγεις τα δόντια και κάνεις τα δύσκολα»
Με γεμάτο ρεζερβουάρ προσπαθούν να φύγουν οι εκδρομείς
Ο Μίλτον Φρίντμαν και τα βραχυπρόθεσμα μέτρα κοινωνικής πολιτικής
Και καθυστερεί ακόμα περισσότερο την πληρωμή
Πότε μπαίνουν οι επικουρικές σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Η Μάρλα-Σβένια Λίμπιχ καταζητούνταν από τον Αύγουστο για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 18 μηνών
«Βλέπουμε παιδιά 12-13 ετών να είναι κολλημένα σε μία οθόνη» - Η συνέντευξη του πρωθυπουργού
Η Ελλάδα ζητά κοινό όριο ηλικίας στα social media - Στα 15 έτη η πρόταση Μητσοτάκη
«Τώρα θυμήθηκε...το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει» - Η νέα ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλήρεις δημοκρατίες, ενώ μικρή ανάκαμψη καταγράφει ο παγκόσμιος δείκτης δημοκρατίας του Economist
Στις ανησυχίες που έχουν δημιουργηθεί σε πολίτες και μερίδα γιατρών, απαντά ο υπουργός Υγείας
Τι απαντά το υπουργείο Εξωτερικών στην προκλητική ανακοίνωση της Άγκυρας για τη μειονότητα και τους μουφτήδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.