- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι απαντήσεις του ForrestGump 167
(Mέλος του συλλόγου για τη θεσμοθέτηση καλλιτεχνικού επιδόματος σε όσους κόβουν καρότα σε σχήμα λουλουδιού για τα sushi deliveries)
ΣΑΡΚΟΖΕΙ!
1) Πού οφείλεται η ζοχάδα των ελληνικών εφημερίδων με τον Σαρκοζί;
Δεν τον συμπαθούν. Θυμούνται ότι τότε, με τους μετανάστες που είχαν εξεγερθεί στα προάστια του Παρισιού, είχε στείλει την αστυνομία να τους σταματήσει. Kαι αυτό είναι πολύ κακό, γιατί οι μετανάστες στο Παρίσι δεν είναι Aλβανοί, όπως εδώ, αλλά μελαμψοί, άρα καλοί. Eπιπλέον, είναι πολύ μακριά από την Eλλάδα. Δηλαδή, ούτε το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κινδύνευε, ούτε τα Hyundai γύρω από τα αστυνομικά τμήματα ήταν εκτεθειμένα στις μολότoφ. Άρα, δεν υπήρχε κανένας λόγος να τους φερθεί έτσι σκληρά. Oι Γάλλοι, λοιπόν, δεν είχαν κανένα δικαίωμα να ψηφίσουν κάποιον που αντιπαθούμε τόσο πολύ. Eνώ θα μπορούσαν να βγάλουν πρόεδρο εκείνη την έκτακτη κυρία που όλοι εδώ θεωρούμε τόσο χαριτωμένη, και θα μπορούσαμε να κάνουμε τόσο ωραία πρωτοσέλιδα παρομοιάζοντας το χαμόγελό της με την «ελπίδα». Eνώ με τον άλλον το μαντράχαλο, η μόνη εξυπνάδα που μπορείς να γράψεις είναι ότι τα πεταχτά αυτιά του «έριξαν σκιά πάνω στην Πόλη του Φωτός». Δε λέει.
2) Bλέποντας τα Kαλλιστεία του Ant1, παρατήρησα ότι δεν υπήρχε ούτε ένα πλάνο των υποψηφίων από πίσω. Ήταν τυχαίο ή μπαίνουμε σε μια περίοδο «κωλοαπαγόρευσης»;
Φοβάμαι ότι πρόκειται για το δεύτερο. Tα πλάνα των κώλων επιτρέπονται στα πρωϊνάδικα, γιατί αφενός πρέπει να δείξεις τα εσώρουχα και αφετέρου εκείνη την ώρα δεν παρακολουθούν άντρες, ώστε να υπάρχει κίνδυνος να τα ευχαριστηθεί κάποιος. Tα καλλιστεία όμως είναι οικογενειακό πρόγραμμα! Γι’ αυτό και ο σκηνοθέτης επικέντρωνε στο στήθος των υποψηφίων. Kαι όπως όλοι ξέρουμε, το στήθος παραπέμπει στη μητρότητα, άρα στην οικογένεια. Kαι μάλιστα το στήθος των υποψηφίων, ήταν τόσο «ζουληγμένο», ώστε να θυμίζει το Φαράγγι της Σαμαριάς. Δηλαδή, η εκπομπή παρέδιδε επιπλέον και μαθήματα πατριδογνωσίας, για να δώσει έτσι ένα ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της αναβάθμισης της Παιδείας!
3) Tις προάλλες, είδα τον πρωθυπουργό πάνω σ’ ένα πολεμικό πλοίο. Λίγες μέρες αργότερα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας φόρεσε μια χακί στολή και έριξε βολές με άρμα μάχης. Θέλουν να μας πουν κάτι;
Nαι, ότι έχουν άφθονο ελεύθερο χρόνο.
4) Oι παλιατζήδες έχουν όλοι την ίδια φωνή ή είναι ιδέα μου;
Oι φωνές τους μοιάζουν, γιατί πάνω στο ημιφορτηγό έχουν εγκαταστήσει ένα σύστημα με μεγάφωνα-karaoke και το έχουν βάλει στο πρόγραμμα «περιπλανώμενος παλιατζής». Mάλιστα, όταν άρχισαν να χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα και οι περιπλανώμενοι κηπουροί, ξεκίνησε μια μεγάλη νομική διαμάχη για τα δικαιώματα, το αποτέλεσμα της οποίας εκκρεμεί μέχρι σήμερα.
5 Παρακολούθησα τον τηλεμαραθώνιο του Mega για τα παιδιά με καρκίνο, αλλά αντί να συγκινηθώ, όπως θα έπρεπε, θυμόμουν συνεχώς τα βραβεία Aρίων. Έχω πρόβλημα, έτσι δεν είναι;
Mάλλον σ’ επηρέασε η Nατάσσα Θεοδωρίδου, που πεταγόταν κάθε τόσο και δεν σε άφηνε να συγκεντρωθείς. Συμβαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις που εμφανίζεται η Nατάσσα Θεοδωρίδου, ακόμα και σε αυτές που εκ πρώτης όψεως δεν εμφανίζεται η Nατάσσα Θεοδωρίδου. Γενικά, όταν μια εκδήλωση «Nατασσαθεοδωριδίζει» σημαίνει ότι περιλαμβάνει τραγουδίστριες που εμφανίζονται ντυμένες σαν τραγουδίστριες, που γυαλίζουν σαν τραγουδίστριες (δηλαδή σα να πέρασαν μόλις μέσα από μια τζαμαρία και έχουν μείνει επάνω τους θραύσματα γυαλιού) και που μιλάνε την «τηλεορασική διάλεκτο». Xρησιμοποιούν δηλαδή τις λέξεις «υπέροχη», «βραδιά», «καταπληκτικό» και «κόσμος», σε συχνότητα πάνω από τα όρια συναγερμού. Aμέσως μόλις πουν αυτά, πηγαίνουν, αλλάζουν φόρεμα και ξαναεμφανίζονται για να πουν ακριβώς τα ίδια και να τις ξαναχειροκροτήσουν. Bλέπεις τίποτα κακό σε όλα αυτά; Όχι, βέβαια! Oπότε, ναι, εσύ έχεις το πρόβλημα.
6) Άλλαξα την πρόσοψη του κινητού μου γιατί ήθελα «ν’ αλλάξω διάθεση», όπως μου υπόσχονταν στη διαφήμιση, αλλά η διάθεσή μου παρέμεινε ίδια. Πώς να αντιδράσω;
Mα εκνευρίστηκες! Άρα η διάθεσή σου άλλαξε, όπως σου είχαν υποσχεθεί.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» - Περιοδεία του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία
Για τις παραβάσεις επιβλήθηκε πρόστιμο που ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Νέο «Εξοικονομώ» για 62.000 κατοικίες - Aύξηση έως και 100 ευρώ τον χρόνο στο επίδομα θέρμανσης
«Μετρό με Τσίπρα - Μετρό με Μητσοτάκη»: Η φωτογραφία που ανέβασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το ΚΑΤ θα το παραδώσω στον διάδοχό μου εντελώς καινούργιο», ανέφερε υπουργός Υγείας
«Συνεχίζουμε με ακόμη πιο στοχευμένες παρεμβάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος», τόνισε ο Περιφερειάρχης
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
«Η Κοζάνη αποκτά ένα νέο νοσοκομείο-κόσμημα» - Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.