- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Γεωργιάδης για Ευαγγελισμό: Δολιοφθορά εκ των έσω το κύριο σενάριο
«Θα απολυθεί αμέσως αν είναι εργαζόμενος» τόνισε ο υπουργός Υγείας
Γεωργιάδης για Ευαγγελισμό: Δολιοφθορά εκ των έσω το κύριο σενάριο
«Η στιγμή που έγινε η δολιοφθορά, λίγο πριν από την έναρξη του καύσωνα, δείχνει ότι αυτός που το έκανε δεν ήθελε να βγάλει λεφτά, ήθελε να προκαλέσει πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου και στη δημόσια εικόνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το περιστατικό δολιοφθοράς στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός» .
Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη
«Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος με το περιστατικό δολιοφθοράς στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τους εξής λόγους:
»Η συγκεκριμένη περιοχή ήταν περιορισμένης πρόσβασης. Πλην των συνεργείων ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης, γιατί γίνονται πολλά έργα στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή, κανένας άλλος δεν είχε πρόσβαση και τα συνεργεία ελέγχονται. Άρα, είναι δύσκολο να εμπλέκονται τα συνεργεία σε αυτή τη δολιοφθορά.
»Ο χαλκός που έχει αφαιρεθεί είναι μικρής αξίας, άρα οι διάφορες θεωρίες περί ανθρώπων που εμπορεύονται χαλκό δεν «κολλάνε», γιατί κανείς δεν θα έμπαινε σε τόσο μεγάλο κίνδυνο για κάτι τόσο ευτελούς αξίας. Η στιγμή που έγινε η δολιοφθορά, λίγο πριν από την έναρξη του καύσωνα, δείχνει ότι αυτός που το έκανε δεν ήθελε να βγάλει λεφτά, ήθελε να προκαλέσει πρόβλημα στη λειτουργεία του νοσοκομείου και στη δημόσια εικόνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
»Ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με τη μεγάλη πρόοδο που κάνει το ΕΣΥ και πολλοί στενοχωριούνται που το βλέπουν να πηγαίνει μπροστά. Θέλω να ελπίζω ότι κανένας από αυτούς δεν είναι εμπλεκόμενος. Περιμένω από την Ελληνική Αστυνομία να κάνει άμεσα τη δουλειά της και να έχουμε τον ένοχο. Εάν ο ένοχος είναι εμπλεκόμενος και εργαζόμενος στο ΕΣΥ, έχετε το λόγο της τιμής μου ότι θα απολυθεί αμέσως»
Επιπλέον, ερωτηθείς από δημοσιογράφο εάν αυτή τη στιγμή η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές, καθώς και εάν διενεργείται και ΕΔΕ από το νοσοκομείο, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Διενεργείται και ΕΔΕ και προανάκριση. Το κύριο, δυστυχώς, σενάριο είναι δολιοφθορά εκ των έσω».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αθέατη πλευρά μιας διπλωματικής θητείας
Η εξέλιξη έρχεται μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο η Αμερικανίδα πρέσβης είχε ζητήσει 100.000 δολάρια από δωρητή
Πού οφειλόταν η καθυστέρηση στην εξέλιξη του προγράμματος
Eγκαινίασε τη Σχολή Μη Επανδρωμένων και Αυτονόμων Συστημάτων Θάλασσας στο «ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ»
Παρουσίαση από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τη Μιλένα Αποστολάκη - Ευθεία σύγκριση με την κυβέρνηση
Οι σύντροφοι της Χαριλάου Τρικούπη πήραν ένα άρθρο γνώμης που απευθυνόταν σε περιορισμένο κοινό και του χάρισαν πανελλήνια επιτυχία
Πυρά από τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων στη νυν δημοτική αρχή
Η συνομιλία με τους συντελεστές
Είχε αποχωρήσει τον Ιούλιο από τον ΣΥΡΙΖΑ
Τι προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος
Τι αναφέρει ο συντονιστής ομάδας εργασίας για το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα
Με αφορμή τις εξελίξεις στα δυο κόμματα
Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι η σημερινή εικόνα της Γραμμής 1 είναι προβληματική
Τι είπε για στέγαση και ενεργειακή κρίση
Οι διευκρινίσεις που έδωσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
«Στις πρώτες εκλογές δεν θα κατέβω, στις δεύτερες είναι πολύ πιθανόν» είπε ο πρώην υπουργός
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στην έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη
Οι νέες αιχμές για τις απουσίες από τα γενέθλια της ΝΔ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.