- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης για Ευαγγελισμό: Δολιοφθορά εκ των έσω το κύριο σενάριο
«Θα απολυθεί αμέσως αν είναι εργαζόμενος» τόνισε ο υπουργός Υγείας
Γεωργιάδης για Ευαγγελισμό: Δολιοφθορά εκ των έσω το κύριο σενάριο
«Η στιγμή που έγινε η δολιοφθορά, λίγο πριν από την έναρξη του καύσωνα, δείχνει ότι αυτός που το έκανε δεν ήθελε να βγάλει λεφτά, ήθελε να προκαλέσει πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου και στη δημόσια εικόνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το περιστατικό δολιοφθοράς στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός» .
Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη
«Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος με το περιστατικό δολιοφθοράς στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τους εξής λόγους:
»Η συγκεκριμένη περιοχή ήταν περιορισμένης πρόσβασης. Πλην των συνεργείων ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης, γιατί γίνονται πολλά έργα στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή, κανένας άλλος δεν είχε πρόσβαση και τα συνεργεία ελέγχονται. Άρα, είναι δύσκολο να εμπλέκονται τα συνεργεία σε αυτή τη δολιοφθορά.
»Ο χαλκός που έχει αφαιρεθεί είναι μικρής αξίας, άρα οι διάφορες θεωρίες περί ανθρώπων που εμπορεύονται χαλκό δεν «κολλάνε», γιατί κανείς δεν θα έμπαινε σε τόσο μεγάλο κίνδυνο για κάτι τόσο ευτελούς αξίας. Η στιγμή που έγινε η δολιοφθορά, λίγο πριν από την έναρξη του καύσωνα, δείχνει ότι αυτός που το έκανε δεν ήθελε να βγάλει λεφτά, ήθελε να προκαλέσει πρόβλημα στη λειτουργεία του νοσοκομείου και στη δημόσια εικόνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
»Ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με τη μεγάλη πρόοδο που κάνει το ΕΣΥ και πολλοί στενοχωριούνται που το βλέπουν να πηγαίνει μπροστά. Θέλω να ελπίζω ότι κανένας από αυτούς δεν είναι εμπλεκόμενος. Περιμένω από την Ελληνική Αστυνομία να κάνει άμεσα τη δουλειά της και να έχουμε τον ένοχο. Εάν ο ένοχος είναι εμπλεκόμενος και εργαζόμενος στο ΕΣΥ, έχετε το λόγο της τιμής μου ότι θα απολυθεί αμέσως»
Επιπλέον, ερωτηθείς από δημοσιογράφο εάν αυτή τη στιγμή η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές, καθώς και εάν διενεργείται και ΕΔΕ από το νοσοκομείο, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Διενεργείται και ΕΔΕ και προανάκριση. Το κύριο, δυστυχώς, σενάριο είναι δολιοφθορά εκ των έσω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» - Περιοδεία του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία
Για τις παραβάσεις επιβλήθηκε πρόστιμο που ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Νέο «Εξοικονομώ» για 62.000 κατοικίες - Aύξηση έως και 100 ευρώ τον χρόνο στο επίδομα θέρμανσης
«Μετρό με Τσίπρα - Μετρό με Μητσοτάκη»: Η φωτογραφία που ανέβασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το ΚΑΤ θα το παραδώσω στον διάδοχό μου εντελώς καινούργιο», ανέφερε υπουργός Υγείας
«Συνεχίζουμε με ακόμη πιο στοχευμένες παρεμβάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος», τόνισε ο Περιφερειάρχης
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
«Η Κοζάνη αποκτά ένα νέο νοσοκομείο-κόσμημα» - Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου
«Έχουμε στραφεί στις ΑΠΕ και στο φυσικό αέριο»
«Το ΠΑΣΟΚ οφείλει πλέον να απαντήσει καθαρά»
«Εγώ δεν τον είπα παλιόπαδο, τον είπα καλόπαιδο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.