- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαμαντοπούλου: Ο Βενιζέλος πάλευε για τη χώρα όσο η Κωνσταντοπούλου ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ
Απάντηση στο σχόλιο της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας - Όσα είπε στο Mega
Άννα Διαμαντοπούλου κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Όταν ο Βενιζέλος πάλευε για τη χώρα, εκείνη ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ»
Απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε η Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή τη δήλωση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας ότι θέλει «να κυβερνήσει χωρίς Βενιζέλους».
Μιλώντας στην εκπομπή του Mega Morning Point και στους δημοσιογράφους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Μαρία Αστερίου, η Άννα Διαμαντοπούλου ανέφερε τα εξής:
«Άκουσα κάτι που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου και δεν σχολιάστηκε. Είπε ότι εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε - γιατί ετοιμάζεται για πρωθυπουργός - και δεν θέλουμε "Βενιζέλους". Όταν ο κύριος Βενιζέλος έδινε τα πάντα ως άνθρωπος, ως πολιτικό στέλεχος, για να σωθεί η χώρα και να μην βγούμε από το ευρώ, όταν ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα - και θα έλεγα το ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε όσα έκανε η Νέα Δημοκρατία την τελευταία περίοδο Καραμανλή, όταν ο κύριος Βενιζέλος πάλευε με κόστος την προσωπική του υγεία για να μείνει η χώρα στο ευρώ, η κυρία Κωνσταντοπούλου ήταν πάνω στα κάγκελα της ΕΡΤ με τη Ραχήλ Μακρή και φώναζαν βοήθεια, δηλαδή έπαιζαν θέατρο», τόνισε μεταξύ άλλων η Άννα Διαμαντοπούλου.
«Δεν θέλει λοιπόν Βενιζέλους. Δεν χωράει, πού να χωρέσει ο Βενιζέλος με την ευρυμάθειά του, με την ικανότητά του, με το ότι πέρασε από 20 υπουργεία και δεν ακούστηκε λέξη... Δεν χωράνε λοιπόν Βενιζέλοι. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη διαφορά. Τι είδους ανθρώπους θέλουμε. Ποιοι άνθρωποι θέλουν να κυβερνήσουν, με τι προσόντα, με τι μόρφωση, με τι θυσίες, με τι απόδειξη πάνω στην πολιτική ζωή. Μας χωρίζει χάος με αυτή την προσέγγιση, με την απαξίωση και τον μηδενισμό και την πολιτική αγωγή...».
Αναφερόμενη στην κοινωνική οργή για το δυστύχημα των Τεμπών, είπε: «Κατανοώ μέχρι ένα σημείο την οργή των ανθρώπων που εκδηλώθηκε κυρίως με τα Τέμπη, γιατί στα Τέμπη δόθηκε από τη συμπεριφορά και τη δράση της κυβέρνησης μια αίσθηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη, δεν μπορεί να υπάρξει κοινοβουλευτικός έλεγχος, προστασία του πολίτη. Οπότε υπήρξε μία αντίδραση. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι αυτό θα είναι έτσι μέχρι τις εκλογές, αν και σε αυτή τη χώρα τα έχουμε δει όλα», τόνισε η Άννα Διαμαντοπούλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ.
Κριτική σε Μητσοτάκη και Ευρώπη
Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το δημοσιονομικό κόστος της επαναφοράς της 13ης σύνταξης
Tι αναφέρει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει κανονικά το Σάββατο
Τι απάντησε η Αναστασία Σαπουνά
Συνεισφορά 40 εκατ. από τα διυλιστήρια για μείωση 10 λεπτά στην αμόλυβδη και 5 λεπτά στο ντίζελ έως το τέλος Αυγούστου
«Αυτή είναι η απάντησή μας σε όσους αμετανόητους μετατρέπονται σε δολοφόνους»
«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ προς την Αλεξία Μπακογιάννη» - Η ανάρτηση μετά τη σύλληψη των δραστών
«Σύντομα θα έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη»
Η κόντρα στη Βουλή και η αναφορά Μητσοτάκη στα «μπακαλίστικα»
«Ο Δήμος συστηματοποιεί και εντείνει τις δράσες του στα αντικείμενα στα οποία έχει ουσιαστική αρμοδιότητα» σημειώνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος
«Οι βουλευτές δεν είναι γουρούνια για να γίνονται λασπομαχίες» είπε ο υφυπουργός Οικονομικών
«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Μια συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία αφαιρεί επιλογές από το πολιτικό σύστημα» σημείωσε ο βουλευτής
«Επειδή ποτέ δεν έκρυψα τις επιλογές μου, θα στηρίξω για συναισθηματικούς λόγους και μόνο, τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές»
Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Λάμπρος Τσουκνίδας από τη θέση του διευθυντή της «Αυγής της Κυριακής»
Είχε προαναγγείλει την προσχώρησή του στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη
Η απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για την ακρίβεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.