- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαμαντοπούλου: Ο Βενιζέλος πάλευε για τη χώρα όσο η Κωνσταντοπούλου ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ
Απάντηση στο σχόλιο της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας - Όσα είπε στο Mega
Άννα Διαμαντοπούλου κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Όταν ο Βενιζέλος πάλευε για τη χώρα, εκείνη ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ»
Απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε η Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή τη δήλωση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας ότι θέλει «να κυβερνήσει χωρίς Βενιζέλους».
Μιλώντας στην εκπομπή του Mega Morning Point και στους δημοσιογράφους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Μαρία Αστερίου, η Άννα Διαμαντοπούλου ανέφερε τα εξής:
«Άκουσα κάτι που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου και δεν σχολιάστηκε. Είπε ότι εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε - γιατί ετοιμάζεται για πρωθυπουργός - και δεν θέλουμε "Βενιζέλους". Όταν ο κύριος Βενιζέλος έδινε τα πάντα ως άνθρωπος, ως πολιτικό στέλεχος, για να σωθεί η χώρα και να μην βγούμε από το ευρώ, όταν ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα - και θα έλεγα το ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε όσα έκανε η Νέα Δημοκρατία την τελευταία περίοδο Καραμανλή, όταν ο κύριος Βενιζέλος πάλευε με κόστος την προσωπική του υγεία για να μείνει η χώρα στο ευρώ, η κυρία Κωνσταντοπούλου ήταν πάνω στα κάγκελα της ΕΡΤ με τη Ραχήλ Μακρή και φώναζαν βοήθεια, δηλαδή έπαιζαν θέατρο», τόνισε μεταξύ άλλων η Άννα Διαμαντοπούλου.
«Δεν θέλει λοιπόν Βενιζέλους. Δεν χωράει, πού να χωρέσει ο Βενιζέλος με την ευρυμάθειά του, με την ικανότητά του, με το ότι πέρασε από 20 υπουργεία και δεν ακούστηκε λέξη... Δεν χωράνε λοιπόν Βενιζέλοι. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη διαφορά. Τι είδους ανθρώπους θέλουμε. Ποιοι άνθρωποι θέλουν να κυβερνήσουν, με τι προσόντα, με τι μόρφωση, με τι θυσίες, με τι απόδειξη πάνω στην πολιτική ζωή. Μας χωρίζει χάος με αυτή την προσέγγιση, με την απαξίωση και τον μηδενισμό και την πολιτική αγωγή...».
Αναφερόμενη στην κοινωνική οργή για το δυστύχημα των Τεμπών, είπε: «Κατανοώ μέχρι ένα σημείο την οργή των ανθρώπων που εκδηλώθηκε κυρίως με τα Τέμπη, γιατί στα Τέμπη δόθηκε από τη συμπεριφορά και τη δράση της κυβέρνησης μια αίσθηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη, δεν μπορεί να υπάρξει κοινοβουλευτικός έλεγχος, προστασία του πολίτη. Οπότε υπήρξε μία αντίδραση. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι αυτό θα είναι έτσι μέχρι τις εκλογές, αν και σε αυτή τη χώρα τα έχουμε δει όλα», τόνισε η Άννα Διαμαντοπούλου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ στο «Χιλιοστό»
Τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη προκάλεσαν παραβάσεις και παραβιάσεις στο βορειοανατολικό Αιγαίο
Συναντηση του Έλληνα Υπουργού Άμυνας με τον Έντι Ράμα στα Τίρανα
Αιχμές για το νέο κόμμα Τσίπρα και άνοιγμα σε ΜέΡΑ25
Πυρά του κατά του διοικητή της ΤτΕ
Κοινή γραμμή Ελλάδας και Λουξεμβούργου για την εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου
Συνολικά 2.106 παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια θα λάβουν οικονομική επιβράβευση
Ρεκόρ σε αφίξεις και εισπράξεις με ώθηση από Ευρώπη και τουρισμό υψηλότερης δαπάνης
Από τον «Μεγάλο Περίπατο» και τον Δούκα μέχρι την τρομοκρατία και τα Τέμπη
Ο ΥΠΕΞ απαντά στα τουρκικά σχέδια και επιμένει στην άσκηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων
Απαντώντας στην κριτική που άσκησε νωρίτερα ο Τομέας Ενέργειας του κόμματος
Ο διοικητής της ΤτΕ προειδοποιεί για ενεργειακές πιέσεις λόγω Ορμούζ και δευτερογενείς επιπτώσεις
Πόσο πωλείται η βενζίνη στα πρατήρια
«Ρίξτε μεγαλύτερο βάρος στις νεότερες γενιές», ήταν το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια αναβίωσης της εγχώριας τρενοεπισκευαστικής δραστηριότητας,
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτηρίζει πλέον την Ελλάδα ως «χώρα - παράδειγμα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε πολιτική παρέμβαση στην υπόθεση αποφυλάκισης Γιωτόπουλου
Σχεδιαστικός ορίζοντας που φτάνει έως και τα 1.000 χρόνια
Στο συνέδριο «Blue Strategy Summit 2026», ο υπουργός Ναυτιλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.