Πολιτικη & Οικονομια

Διαγράφεται από τη «Νίκη» ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθήκη

Αναστέλλεται προσωρινά η κομματική του ιδιότητα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Διαγράφεται από τη «Νίκη» ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθήκη - Αναστέλλεται προσωρινά η κομματική του ιδιότητα

Σε πορεία διαγραφής από το κόμμα «Νίκη» βρίσκεται ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Νίκος Παπαδόπουλος, έπειτα από απόφαση του προέδρου Νίκου Νατσιού, με αφορμή τον βανδαλισμό έργων στην Εθνική Πινακοθήκη, στον οποίο φέρεται να εμπλέκεται.

Μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση, αναστέλλεται προσωρινά η κομματική του ιδιότητα, με τον κ. Παπαδόπουλο να καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο εσωτερικό της «Νίκης», με την ηγεσία να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί ενέργειες που προσβάλλουν τον δημόσιο πολιτιστικό χώρο και την εικόνα του κόμματος.