- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης στο TikTok για την οδική ασφάλεια: Οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί ποτέ
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για ασφαλή οδήγηση ενόψει Πάσχα
Μητσοτάκης στο TikTok για την οδική ασφάλεια: Οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί ποτέ
Σε εξέλιξη είναι η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, βίντεο στο TikTok για την οδική ασφάλεια, προκειμένου, όπως λέει χαρακτηριστικά, «να πάμε και να γυρίσουμε όλοι με ασφάλεια».
«Οδηγείς; Μην πιεις. Ήπιες; Μην οδηγήσεις. Δεν είναι κουίζ, είναι η σωστή επιλογή. Ειδικά τώρα τις ημέρες του Πάσχα ας προσέξουμε λίγο παραπάνω την οδική μας συμπεριφορά. Για να πάμε αλλά και για να γυρίσουμε όλοι ασφαλείας» αναφέρει στην αρχή του βίντεο ο κ. Μητσοτάκης.
Όπως τονίζει, «οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί, ποτέ. Ένα απλό "έλα μωρέ 2-3 ποτηράκια έχω πιεί, μια χαρά είμαι", μπορεί να αποβεί μοιραίο. Και σίγουρα δεν είναι θέμα ηλικίας, ούτε εμπειρίας, είναι θέμα ευθύνης προς τον εαυτό σου και τους γύρω σου».
«Γιατί το να μην τρέχουμε και να μην οδηγούμε μεθυσμένοι, δεν είναι μόνο υποχρέωση και ευθύνη, είναι πολιτισμός. Καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους» καταλήγει στο βίντεο στο TikTok ο πρωθυπουργός.
@kyriakosmitsotakis_ Είναι η σωστή επιλογή! Καλο Πάσχα σε όλες και όλους!
♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.