- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έτοιμα 16 διαμερίσματα για γιατρούς και νοσηλευτές πάνω από το Κέντρο Υγείας Μυκόνου
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Έτοιμα 16 διαμερίσματα για γιατρούς και νοσηλευτές πάνω από το Κέντρο Υγείας Μυκόνου - Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του ενημέρωσε για την ολοκλήρωση των 16 πλήρως εξοπλισμένων διαμερισμάτων, που θα στεγάσουν γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι εργάζονται στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο υπουργός Υγείας, το έργο αυτό «υλοποιήθηκε στο πλαίσιο σύμβασης δωρεάς που εκκρεμούσε για χρόνια και που τελικά υπεγράφη τον Αύγουστο του 2024 μεταξύ του ίδιου, του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστου Ροϊλού και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία “ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΙ” της οικογένειας Δακτυλίδη». Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «τρέχουν» παρόμοιες πρωτοβουλίες και σε άλλα νησιά που αντιμετωπίζουν παρόμοιο μεγάλο στεγαστικό πρόβλημα.
Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Μόλις ολοκληρώθηκε η κατασκευή των 16 διαμερισμάτων άνωθεν του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και εξοπλίστηκαν πλήρως, με σκοπό την στέγαση των ιατρών και του λοιπού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του.
Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο σύμβασης δωρεάς που εκκρεμούσε για χρόνια και που τελικά υπεγράφη τον Αύγουστο του 2024 μεταξύ εμού, του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστου Ροιλού και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία “ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΙ” της οικογένειας Δακτυλίδη.
Με την δωρεά αυτή ενισχύεται η δράση και τα μέτρα αντιμετώπισης του στεγαστικού προβλήματος, που λαμβάνει η Κυβέρνηση μας, για τους ανθρώπους του συστήματος υγείας, που μετακινούνται στις τουριστικές περιοχές για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του συστήματος τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρόμοιες πρωτοβουλίες έχουμε ξεκινήσει και σε άλλα νησιά που αντιμετωπίζουν παρόμοιο μεγάλο στεγαστικό πρόβλημα. Ευχαριστώ θερμά, για μία ακόμα φορά, την οικογένεια Δακτυλίδη, όπως και όλους τους δωρητές που στηρίζουν το ΕΣΥ».
Μόλις ολοκληρώθηκε η κατασκευή των 16 διαμερισμάτων άνωθεν του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και εξοπλίστηκαν πλήρως, με σκοπό την στέγαση των ιατρών και του λοιπού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του.
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 10, 2025
Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο σύμβασης δωρεάς που εκκρεμούσε για… pic.twitter.com/4R8g4MxbmK
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Καταθέτουμε έναν Οδικό Χάρτη που εκσυγχρονίζει τη δημόσια ζωή και το πολιτικό σύστημα», τόνισε ο πρωθυπουργός
Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η «Ελπίδα» της Καρυστιανού
«Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε κρίση αξιοπιστίας στην Αριστερά», σημείωσε
Ενισχύεται η ναυπηγική δραστηριότητα στην Ελλάδα
Ποιοι και πώς θα το λάβουν
Ραγδαίες ανακατατάξεις στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
«Δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν από το παλαιό σύστημα»
Η επιστροφή των αρχαιοτήτων αποτελεί ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα των αδελφικών σχέσεων των δύο χωρών
Στο διεθνές συνέδριο «Artificial Intelligence - Consequences and Limits» η Υπουργός Παιδείας
«Δεν αναφέρομαι σε φυλακές», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
«Μειωμένες κατά 12% οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία»
Τι θα γίνει τελικά με τα vouchers διακοπών
«Ο Τσίπρας δεν ανήκει στη σύγχρονη ανανεωτική Αριστερά», τόνισε η βουλεύτρια Φλώρινας
Κρίθηκε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος
«Η κοινωνική πολιτική κρίνεται εκεί όπου είναι πιο δύσκολο να φτάσει», τόνισε η υπουργός
Στο επίκεντρο η κοινή βούληση Ελλάδας και Παναμά για ενδυνάμωση των διμερών τους σχέσεων
Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Στόχος η αναβίωση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.