- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης για Λούκα Κατσέλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την επιλογή της καταγραφής μιας προοδευτικής υποψηφιότητας
«Επιμένουμε να εκλεγεί προοδευτικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας»
Ανδρουλάκης για Λούκα Κατσέλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την επιλογή της καταγραφής μιας προοδευτικής υποψηφιότητας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου, το απόγευμα στη Χαριλάου Τρικούπη, σχολίασε στην παρέμβασή του την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να προτείνει την Λούκα Κατσέλη ως υποψήφια για τη Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την επιλογή της καταγραφής μιας προοδευτικής υποψηφιότητας. Εμείς επιμένουμε να εκλεγεί προοδευτικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας», επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης, σύμφωνα με ενημέρωση, και επέμεινε στη θέση «να τηρηθεί, δηλαδή, η πολιτική παράδοση που έχει επαναληφθεί στο παρελθόν».
Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε επίσης πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα μείζονα κοινωνικά θέματα. «Σήμερα κατατίθεται η επίκαιρη ερώτηση μου προς τον πρωθυπουργό για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και αύριο ανακοινώνουμε τη νομοθετική μας πρωτοβουλία για τα ασφάλιστρα. Ήδη έχουμε καταγράψει μια πρώτη νίκη με την ομολογία Θεοδωρικάκου στη Βουλή σε ερώτηση της Μιλένας Αποστολάκη ότι πρέπει να αλλάξει ο δείκτης του ΙΟΒΕ που νομοθέτησε η Νέα Δημοκρατία επί Άδωνι Γεωργιάδη και οδήγησε στις πολύ μεγάλες αυξήσεις» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Μας πιστώνεται και αυτή η πρωτοβουλία, μετά τις παρεμβάσεις μας για τις τράπεζες και την αναστολή της χρηματοδότησης των Σπαρτιατών».
Ως προς το τέλος ταφής απορριμμάτων, τόνισε πως στραγγαλίζει οικονομικά τους δήμους, και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει στη Βουλή την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς και το 2019 το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει τη σχετική πρόβλεψη που περιλαμβάνει.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.