- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αποκάλυψη Κασσελάκη για Πολάκη: Χρωστάει 180.000 ευρώ στον ΣΥΡΙΖΑ
«Είναι άνθρωπος που χρησιμοποιεί ακραίο σεξιστικό και ομοφοβικό λόγο», τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γνωστοποιήσει ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη
Επίθεση εξαπέλυσε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προς τον Παύλο Πολάκη, κατηγορώντας τον βουλευτή Χανίων ότι χρωστάει στο κόμμα 180.000 ευρώ.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, o Στέφανος Κασσελάκης προανήγγειλε επίσης αγωγή αποζημίωσης κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάποτε ενός από τους ένθερμους υποστηρικτές του.
«Είναι άνθρωπος που εξυβρίζει, που συκοφαντεί, που χρησιμοποιεί πέρα από τα αλλά ακραίο σεξιστικό και ομοφοβικό λόγο. Συγχρόνως λέει και ψεύδη σε ό,τι αφορά στον εαυτό μου. Προσωπικά δεν έχω πάρει ένα ευρώ από το κράτος, από το Δημόσιο», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Και πρόσθεσε: «Δεν έχω πάρει ένα ευρώ από το κόμμα μου, αντιθέτως έχω δώσει, αντίθετα με τον κ. Πολάκη, ο οποίος χρωστάει στο κόμμα 90.000 ευρώ από τη βουλευτική του αποζημίωση που δεν έχει δώσει κι άλλες 90.000 ευρώ στην Αλληλεγγύη, που ήταν ο φιλανθρωπικός οργανισμός του κόμματος. Οι πράξεις είναι πιο σημαντικές από τα λόγια».
Όπως είναι γνωστό από την Παρακευή ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γνωστοποιήσει ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.
«Υπέβαλα έγκληση κατά Παύλου Πολάκη. Θα ακολουθήσει και αγωγή αποζημίωσης» είχε αναφέρει σε ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι «από τα χρήματα που θα επιδικαστούν, θα στηρίξουμε δομές συμπερίληψης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.