- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κασσελάκης: Κάποια στιγμή θα κυβερνήσω - Ο Τσίπρας θα επανέλθει στο προσκήνιο
«Δεν είναι όνειρο να γίνω πρωθυπουργός», είπε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας
Στέφανος Κασσελάκης: Όσα δήλωσε για το βιβλίο του, τον ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα και την επάνοδο του Αλέξη Τσίπρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σήμερα (2.1) καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του στα μέσα Ιανουαρίου.
«Δεν είναι όνειρο να γίνω πρωθυπουργός. Στην Ελλάδα δεν έχουμε μόνο οικογενειοκρατία, έχουμε κάτι ακόμα χειρότερο στην πολιτική, οικογενειολατρεία. Το όνειρό μου είναι να μπορέσω να ηγηθώ μιας ριζικής κοινωνικής, οικονομικής, πολιτικής αλλαγής, που θα αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη στον τόπο. Προφανώς, αυτό περνάει μέσα από την πολιτική. Η καρέκλα, το Μαξίμου, το αεροσκάφος μού είναι αδιάφορα», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και υποστήριξε: «Πιστεύω ότι θα κυβερνήσω κάποια στιγμή τη χώρα γιατί αυτό που κάνουμε είναι στη σωστή μεριά της ιστορίας και απαντάει σε μια κοινωνική ανάγκη. Ο Έλληνας είναι ανελεύθερος και το πολιτικό σύστημα σάπιο».
Στέφανος Κασσελάκης: Αντιδημοκρατικό μόρφωμα ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι τον πολέμησε ένα «πολύ μεγάλο σύστημα. Υπήρξε σχέδιο για την ανατροπή μου από το σύστημα, προκειμένου να γίνει αντιπολίτευση μια βολική κεντροαριστερά. Το σύστημα με πολέμησε, γιατί κατάλαβε ότι δεν εξαγοράζομαι». Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι πολλοί από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «αντιδημοκρατικό μόρφωμα». «Υπάρχουν στελέχη που βγάζουν ακραίο ομοφοβικό λόγο εις βάρος του. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον αριστερό κόμμα. Είναι ένα αντιδημοκρατικό μόρφωμα που δεν σέβεται τη λαϊκή εντολή», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.
Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κασσελάκης σχολίασε: «Δεν είπα ότι εκείνος με στηρίζει, εγώ είπα τον στηρίζουμε επειδή τον πολέμησαν. Η ίδια κουλτούρα που έφαγε τον Τσίπρα έφαγε και εμένα. Ο κόσμος γνωρίζει την απάντηση (αν έβαλε το χέρι του ο Τσίπρας ώστε να μην ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ). Θα επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο. Ο Φάμελλος είναι μεταβατικός Πρόεδρος».
Στο ερώτημα για το αν θα συνεργαζόταν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Όχι. Είναι και οι δυο και τα κόμματα τους, μέρος του συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα και δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλήρης ανάπτυξη του συστήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια.
Όσα είπε ο εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού και η απάντηση του υπουργού Υγείας
Με ειδική σήμανση στο ράφι και μέσω της «PosoKanei» η ενημέρωση των καταναλωτών
Τα κυβερνητικά αποτελέσματα για το ιδιωτικό χρέος
Τι ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους
Δεν έχει τόση σημασία το ποιος θα μιλήσει πρώτος όσο το τι θα πει.
Αναλυτικά οι τομείς ευθύνης
«Σπουδαιότερη παρακαταθήκη η απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να ανταποκριθεί σε πιεστικά χρονοδιαγράμματα» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Οι διορισμοί εκπαιδευτικών και το ραντεβού στη ΔΕΘ
Από δύο έως τέσσερις μήνες η διάρκεια
Ποιοι θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξαγγελιών
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.