- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
6 σκέψεις για την υποψηφιότητα Παυλόπουλου
Προσλήψεις / Φωτιές / Γαλάζιες συνεντεύξεις
1) Ο υπουργός που καθιέρωσε τις αλήστου μνήμης γαλάζιες συνεντεύξεις, παρακάμπτοντας και απαξιώνοντας το ΑΣΕΠ. Όπως είχε αποκαλυφθεί τότε με τέχνασμα την προφορική συνέντευξη, άτομα που αρίστευαν στα γραπτά έμεναν εκτός δημοσίου διότι μηδενίζονταν στην προφορική συνέντευξη και τούμπαλιν.
2) Ο πολιτικός που φόρτωσε το δημόσιο με 865.000 υπαλλήλους.

3) Ο πολιτικός που ως Υπουργός Εσωτερικών το 2008 παρακολουθούσε απαθής τα «Δεκεμβριανά» όταν κάηκε η Αθήνα.
4) Ο πολιτικός που ως υπουργός Εσωτερικών το 2007 συντόνιζε με τον Βύρωνα Πολύδωρα (Υπουργός Δημοσίας Τάξεως) τις επιχειρήσεις κατάσβεσης των μεγάλων πυρκαγιών στην Πελοπόννησο. Απολογισμός: 63 άνθρωποι νεκροί, 1.500 καμένα σπίτια, 6.000 άστεγοι. Το ύψος των καταστροφών έφτασε τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ.
5) Ο εμπνευστής του «Βασικού Μετόχου» εξαιτίας του οποίου η χώρα απειλήθηκε με διακοπή της χρηματοδότησης από την ΕΕ.
6) Αξέχαστη η ρωμαλέα αντίδρασή του στη βιαιοπραγία Κασιδιάρη κατά Κανέλλη. Έκτοτε καθιερώθηκε η φράση: «έμεινε Παυλόπουλος».
Ο ίδιος τότε είχε σχολιάσει:
«Δεν ήμουν μόνο εγώ ακίνητος. Και η κ. Δούρου δίπλα μου έμεινε ακίνητη και διάφοροι άλλοι. Δεύτερον ήταν στον "αέρα" όλη αυτή η ιστορία. Τρίτον, εάν κανείς επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή να αντιπαρατεθεί με τον συγκεκριμένο κύριο, το «κύριος» καθ’ υπερβολή, τότε θα μεταβαλλόταν ολόκληρο το στούντιο σε μια πάλη και θα επιβάρυνε το πολύ το πολιτικό κλίμα… Θα ρίχναμε νερό στο μύλο του κ. Κασιδιάρη… Το τονίζω: διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα και εάν υπήρχε άλλη αντίδραση θα γινόταν αυτό που η Χρυσή Αυγή επεδίωκε"»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Ο στόχος και οι αρχές δεν εκφράζονται από το εναπομείναν σχήμα» σημειώνει
Δίχως τέλος οι αποχωρήσεις - παραιτήσεις από το κόμμα
Γιατί ζητά να ανακληθούν οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ
Οι τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.