- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδωνις Γεωργιάδης: Όχι καύσιμα σε όσους δεν φορούν κράνος
Ο υπουργός Υγείας ζητά επέκταση της πρωτοβουλίας ιδιοκτήτη βενζινάδικου στην Κρήτη
Άδωνις Γεωργιάδης: Όχι καύσιμα σε όσους δεν φορούν κράνος - Η καμπάνια των Υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε από την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών να επεκτείνουν σε όλη την Ελλάδα την πρωτοβουλία του συναδέλφου τους, που ανακοίνωσε ότι δεν θα παρέχει καύσιμα σε οδηγούς μηχανής που πάνε στο πρατήριο χωρίς κράνος.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφει σε ανάρτησή του - την οποία συνοδεύει με ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο ίδιος: «Έχω πραγματικά αρρωστήσει με όσα μαθαίνω και βλέπω κάθε μέρα στα Νοσοκομεία μας, από νέα κατά κύριο λόγο παιδιά, που χάνουν τη ζωή τους επειδή δεν φορούσαν κράνος! Αγρίνιο, Κίσσαμος Χανίων, Βόλος κλπ μερικές από τις πόλεις που θρηνούν δικά τους παιδιά, που έφυγαν έτσι τις τελευταίες μόνον μέρες. Είναι κρίμα! Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο, οικογένειες καταστρέφονται, χάνουμε το μέλλον μας για κάτι τόσο μα τόσο απλό!»
Ολόκληρη η ανάρτηση του Α. Γεωργιάδη
Έχω πραγματικά αρρωστήσει με όσα μαθαίνω και βλέπω κάθε μέρα στα Νοσοκομεία μας, από νέα κατά κύριο λόγο παιδιά, που χάνουν τη ζωή τους επειδή δεν φορούσαν κράνος! Αγρίνιο, Κίσσαμος Χανίων, Βόλος κλπ μερικές από τις πόλεις που θρηνούν δικά τους παιδιά, που έφυγαν έτσι τις τελευταίες μόνον μέρες. Είναι κρίμα! Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο, οικογένειες καταστρέφονται, χάνουμε το μέλλον μας για κάτι τόσο μα τόσο απλό!
Κάλεσα την Παρασκευή την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών και συμφωνήσαμε και τους ευχαριστώ, να επεκτείνουν σε όλη την Ελλάδα τη σπουδαία πρωτοβουλία του συναδέλφου τους, που ανακοίνωσε ότι δεν θα παρέχει καύσιμα σε οδηγούς μηχανής που πάνε στο πρατήριο χωρίς κράνος.
Με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο, συμφωνήσαμε σε μία κοινή εκστρατεία και ο ίδιος θα νομοθετήσει σχετικά και τον ευχαριστώ. Σήμερα σας παρουσιάζω ένα σποτ που γυρίσαμε με τους συνεργάτες μου προχθές, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε και θα δούμε ποιες άλλες δράσεις θα σκεφθούμε.
Κάντε και εσείς όσα περισσότερα μπορείτε, κάθε δράση μας σε αυτό το θέμα μετράει:
Έχω πραγματικά αρρωστήσει με όσα μαθαίνω και βλέπω κάθε μέρα στα Νοσοκομεία μας, από νέα κατά κύριο λόγο παιδιά, που χάνουν την ζωή τους επειδή δεν φορούσαν κράνος! Αγρίνιο, Κίσσαμος Χανίων, Βόλος κλπ μερικές από τις πόλεις που θρηνούν δικά τους παιδιά, που έφυγαν έτσι τις… pic.twitter.com/6BsEOdtjhf
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 16, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γρίφος της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Παρέμβαση στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία
«Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
Οι προθεσμίες εκπνέουν σύντομα και η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή
Επίθεση προς Φάμελλο τον οποίον κατηγόρησε για «μικρότητα και αναξιοπρέπεια»
Tι υποστήριξε γιατρός των ΤΕΠ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταδίκασε τις πρόσφατες επιθέσεις κατά αμάχων στο Κίεβο
Παραδόθηκε το σκάφος «Σύρνα» του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής
Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή
Έργα-μαμούθ 1 δισ. ευρώ στην Ανατολική Αττική
Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού
Ποια ανοίγουν και ποια θα παραμείνουν κλειστά
Τι θα γίνει με τα εισοδηματικά κριτήρια
Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Βουλής
Ο υπουργός Ανάπτυξης στο εργοστάσιο του Ομίλου Cenergy Holdings στο Σουσάκι Κορινθίας
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα Ροβιές - Ήλια στην Εύβοια
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως δεν θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της ΚΟ
Πόσοι είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές
Το «αντίο» του πρωθυπουργού στην ηθοποιό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.