- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Δημοσκόπηση: Στο 24% η Νέα Δημοκρατία και στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ
Στην 5η θέση ο ΣΥΡΙΖΑ, στη Βουλή ο Κασσελάκης
Δημοσκόπηση: Στο 24% η Νέα Δημοκρατία και στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ
Σταθερό προβάδισμα διατηρεί η ΝΔ, παρά την οριακή πτώση των ποσοστών της στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων καταγράφει η δημοσκόπηση της ALCO, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί πλέον στη δεύτερη θέση.
Δημοσκόπηση Alco: Πρόθεση ψήφου
Η ΝΔ εμφανίζεται στο 24% (μία μονάδα κάτω από την προηγούμενη δημοσκόπηση) έχοντας μια διαφορά 8,1 ποσοστιαίων μονάδων από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ που συγκεντρώνει 15,9% (από 15,3%). Τρίτο κόμμα η Ελληνική Λύση με 8,8%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 7,9% και πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,1%. Έπεται η Φωνή Λογικής με 5,1%, το νεοσύστατο κόμμα Κασσελάκη με 4,5%, ο Πλεύση με 4,4% και η Νίκη με 3,1%. Το ΜέΡΑ25 συγκεντρώνει 2%, η Νέα Αριστερά 1%, άλλο κόμμα επιλέγουν 2,2% και αναποφάσιστοι δηλώνουν πολίτες σε ποσοστό 14%.
Δημοσκόπηση: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να προσφέρει αξιόπιστη εναλλακτική προοπτική
Οι ερωτηθέντες εκτιμούν σε ποσοστό 24% ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να προσφέρει αξιόπιστη εναλλακτική προοπτική διακυβέρνησης, ενώ το 44% πιστεύει ότι κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν το καταφέρνει. Όσον αφορά τον πολιτικό χώρο του Κέντρου, δηλαδή όσοι αυτοχαρακτηρίζονται «κεντρώοι», το ποσοστό ως προς την πρόθεση ψήφου ανέρχεται στο 35% για το ΠΑΣΟΚ και στο 20% για τη ΝΔ, ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται στο ποσοστό του 5%. Οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 16%.
Δημοσκόπηση: Η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης
Η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ βελτιώθηκε μετά την εκλογή Φάμελλου στην ηγεσία του, απαντά το 20% όσο και όσων εκτιμούν ότι έγινε χειρότερη. Το ίδιο κακή απαντά το 36%. Το 46% του συνόλου των ψηφοφόρων αντιμετωπίζει αδιάφορα το κόμμα Κασσελάκη, το 33% αρνητικά και το 15% θετικά. Στους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ η εικόνα αντιστρέφεται: Το 37% αντιμετωπίζουν θετικά το Κόμμα Δημοκρατίας, το 32% αδιάφορα και το 27% αρνητικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.