- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ο δήμος Αθηναίων κάνει λόγο για «συνειδητή συκοφαντία» πίσω από την καταγγελία Μπακογιάννη
Η ανακοίνωση του δήμου
Δήμος Αθηναίων: Η απάντηση στην καταγγελία του Κώστα Μπακογιάννη για τη συμπεριφορά αντιδημάρχου
Την απάντησή του δίνει ο δήμος Αθηναίων στην καταγγελία του Κώστα Μπακογιάννη, σχετικά με τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Θωμά Γεωργιάδη κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο δήμος Αθηναίων κάνει λόγο για «συνειδητή συκοφαντία» και σημειώνεται ότι «ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του κατά του κ. Μπακογιάννη, για τη συκοφαντική δυσφήμισή του».
Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων
1. Δε ζήτησε συγνώμη από το Δημοτικό Συμβούλιο για το καταφανές ψεύδος που είπε σε μέσο πανελλαδικής εμβέλειας, ότι δήθεν σφραγίσαμε λάθος κατάστημα. Ζήτημα για το οποίο σήμερα ο Δήμος Αθηναίων δικαιώθηκε και στο δικαστήριο, στο οποίο είχε προσφύγει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.
2. Επιχείρησε να συκοφαντήσει τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, λέγοντας ότι αυτός δήθεν έδωσε εντολή να μη γίνουν έλεγχοι σε συγκεκριμένο κατάστημα. Πρόκειται για συνειδητή συκοφαντία γιατί γνώριζε ότι η σχετική απαράδεκτη εντολή – που έγινε με sms - δόθηκε από υπηρεσιακό στέλεχος, για το οποίο κινήθηκε αμέσως πειθαρχική διαδικασία και οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κανονικά. Άλλωστε το θέμα αυτό συζητήθηκε αναλυτικά σε μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή και όφειλε να το γνωρίζει.
Είναι προφανές, ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του κατά του κ. Μπακογιάννη, για τη συκοφαντική δυσφήμισή του.
Ο Κώστας Μπακογιάννης κατήγγειλε απειλές από τον αντιδήμαρχο
Η ανακοίνωση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χυδαία επίθεση από τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας και Δημοσίων Κοινοχρήστων Χώρων, Θωμά Γεωργιάδη δέχθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αθήνα Ψηλά, Κώστας Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Αν συνεχίσετε, θα γίνει της π@@@@@@@, είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος του κ. Δούκα.
Όλα αυτά συνέβησαν όταν ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε τα απανωτά λάθη και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής.
1. Για τη σφράγιση του επίμαχου καταστήματος που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους και στην οποία ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει. Στη βιασύνη της Δημοτικής Αρχής για αυτοπροβολή, η απόφαση έκλεινε το λάθος κατάστημα, με τη λάθος άδεια λειτουργίας.
2. Για το μήνυμα προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας που μεταφέρει εντολή της δημοτικής αρχής να μη γίνονται έλεγχοι για παράνομη στάθμευση έξω από συγκεκριμένο κατάστημα.
3. Για την επιδεικτική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στο Πάρκο Λογγίνου, όπου ιδιώτης με τραπεζοκαθίσματα έχει καταλάβει όλο το δημόσιο χώρο και ταυτόχρονα έχει κάνει μόνιμες παρεμβάσεις στο χώρο πρασίνου.
Είναι προφανές ότι η αδιαφορία του Δημάρχου για την πόλη, οδηγεί τη Δημοτική Αρχή σε τεράστια λάθη που την κάνουν να χάνει την ψυχραιμία της.
Τέτοιες συμπεριφορές εντός αλλά και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν τιμούν την Αθήνα. Αποτελούν ξεκάθαρη απειλή και παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Όπως δεν τιμά την Αθήνα και η σιγή του κ. Δούκα.
Η παράταξη Αθήνα Ψηλά, σεβόμενη τους θεσμούς, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, ζητά την άμεση παραίτηση του αντιδημάρχου, Θωμά Γεωργιάδη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.