- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Βασίλης Κικίλιας απαντά για την αγορά διαμερίσματος στη Βασιλίσσης Σοφίας
«Πούλησα περιουσία κι έκανα αγορά ανάλογης αξίας» δηλώνει ο υπουργός
Βασίλης Κικίλιας: Η απάντηση μέσω Χ για την αγορά διαμερίσματος στη Βασιλίσσης Σοφίας
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε σήμερα (9.10) την απάντησή του σε δημοσιεύματα σχετικά με την αγορά διαμερίσματος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά στον Εθνικό Κήπο και στο προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου, έναντι 1,2 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βασίλης Κικίλιας, θέλοντας να αγοράσει το εν λόγω διαμέρισμα, θέλησε να πουλήσει ένα οικογενειακό ακίνητο. Ο υπουργός απαντά ότι «η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή».
Τι απαντά ο Βασίλης Κικίλιας για την αγορά του ακινήτου
Αναλυτικά η απάντηση του Βασίλη Κικίλια μέσω Χ:
Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι», καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε οι Αρχές, η Βουλή, ο Τύπος και οι πολίτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να με ελέγχουν, τώρα προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα στο πεδίο της δεοντολογίας, της ηθικής κλπ.
Καθαρές κουβέντες: Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή.
Στην πολιτική μπήκα «χορτάτος» χάρη στην οικογένεια και την καριέρα μου και σκοπεύω όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι βαθιά όσους με στηρίζουν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο «κρούσμα» ξεχωρίζει γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου.
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) October 9, 2024
Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι», καθώς πάντα λειτουργώ με…
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
«Μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να επιδιώκουμε την πολιτική ή τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων μας» σημειώνει
Τι είπε από το βήμα της Βουλής
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο» επεσήμανε ο υπουργός
«Ζούμε σε περίοδο τοξικότητας άνευ προηγουμένου» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.