- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζαχαριάδης για Κασσελάκη: Με έβαλε να μασάω τα λόγια μου για το Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια
«Μας έκανε ρεζίλι, θα ζητήσω να ακυρωθεί η υποψηφιότητά του» σημείωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Κώστας Ζαχαριάδης: Ευθεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη - Θα ζητήσει την ακύρωση της υποψηφιότητάς του
Ο Κώστας Ζαχαριάδης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων, ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος «μας έκανε ρεζίλι».
Ο κ. Ζαχαριάδης κατήγγειλε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τον είχε αναγκάσει να τα «μασάει» τα λόγια του για το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να απαλλαγεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την παρουσία του, ζητώντας από την Κεντρική Επιτροπή να ακυρωθεί η υποψηφιότητα Κασσελάκη. «Θέλει να κάνει κόμμα δικό του, να έχει έναν βουλευτή όπως ο Πέτρος Παππάς, που είναι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Και τότε δεν ήμασταν αυστηροί μαζί του. Μας εξευτέλισε. Έβαλε εμένα να βγαίνω και να τα μασάω για το “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” προεκλογικά. Και δεν μιλούσα. Το έκανα γαργάρα αριστερός άνθρωπος και έλεγα αηδίες, επειδή τα έλεγε ο πρόεδρος. Σοβαρά τώρα; Η ιερή συμμαχία του ΝΑΤΟ είναι η αριστερά; Δεν είναι όλα μια ναρκισσιστική γυάλινη μπάλα, να κοιτάμε τον εαυτό μας και να μας αρέσει».
Σχετικά με τα οικονομικά στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζαχαριάδης είπε: «Εγώ υπέσκαψα τον Κασσελάκη ή αυτός τη συλλογική μας υπόθεση, μιλώντας για μαύρα χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος υπέσκαψε, ποιον; Ηρθε η ώρα να μιλήσουμε. Δεν θέλω να ακυρώσω κανέναν. Δεν προσωποποιώ τη σύγκρουση με κανέναν. Βάζω τα θέματα ιδεολογικοπολιτικά. Βγάζω ένταση γι’ αυτό. Δεν βγήκα να πω στον Αντώναρο για τα λεφτά. Μιλάω από καρδιάς. Μπορεί να πληγώνω κάποιους που συμπορευτήκαμε, αλλά δίνω μάχη να κρατήσω το κόμμα όρθιο, ακόμη και με κόστος για την εικόνα μου. Μας έκανε ρεζίλι ο Κασσελάκης, τον στήριξα γιατί το κόμμα είναι υπόθεση ζωής και όχι μπίζνα».
Επίθεση Ζαχαριάδη και στον Αντώναρο
Στην ίδια συνέντευξη στο Action24, ο Κώστας Ζαχαριάδης διάβασε μία δήλωση του Ευάγγελου Αντώναρου, σημειώνοντας ότι όποιος «προσπαθεί να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ φυσικά και θα τον διώξουμε. Διακεκριμένο στέλεχος της πλευράς Κασσελάκη είπε: “Πιστεύει κανείς σοβαρά ότι θα παραιτηθεί η κυρία… τάδε; Πού θα ξαναβρεί στη ζωή της μισθό με αρκετά χιλιάρικα και αυτοκίνητο με οδηγό;” Πρόκειται για τον κύριο Αντώναρο προς την κυρία Σβίγκου. Αυτός ο άνθρωπος ήρθε από τη ΝΔ στην αριστερά για να πει σε ανθρώπους 40 χρόνων, που έχουν αφιερωθεί στο κόμμα τους, ότι κάθονται για να παίρνουν μισθό κάτω από 2.000 μετά λόγου γνώσεως; Θα μας πει τεμπέληδες ο Αντώναρος; Οτι καθόμαστε; Ούτε η Ομάδα Αλήθειας δεν έχει γράψει τέτοια, και ήρθε ο Αντώναρος από τη δεξιά να μας κάνει τον χωροφύλακα. Και θα μείνει αυτός μέσα; Ενα λάθος πρέπει να διορθώνεται».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εφαρμογή από τη Δευτέρα η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών
Οι νεότεροι ψηφοφόροι μπαίνουν στην εκλογική διαδικασία με διαφορετικές εμπειρίες, αξίες και τρόπους ενημέρωσης
Πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΑΤ
Τέλος οι υπέρογκες επιβαρύνσεις για ασφαλιστική κάλυψη σε καταναλωτικά δάνεια
Απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο, με τους καταναλωτές να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα
Αποτίμηση του κυβερνητικού έργου των τελευταίων 7 ετών και κριτική στην αντιπολίτευση
«Σχεδιάζουμε και εκτελούμε ένα πρόγραμμα πολιτισμού, με δύναμη βιώσιμης ανάπτυξης, εξωστρέφειας και συνεργασίας», τόνισε η υπουργός
Στο βίντεο με τη χρήση ΑΙ για animation, ο πρωθυπουργός περιγράφει όλα όσα πέτυχε η χώρα
Η λίστα περιλαμβάνει τρόφιμα, βασικά είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Ο υπουργός Επικρατείας παρέθεσε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ
Για οργανωμένη και μετρήσιμη παρέμβαση, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών
«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ΝΔ κάνει όλα όσα λέει και θα συνεχίσει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Κατέληξε οπαδός της πολιτικής Τσίπρα» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Με μεθοδική δουλειά, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στη Δυτική Αττική», δήλωσε ο Περιφερειάρχης
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη τόνωση της απασχόλησης», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Στόχος να περιοριστούν οι έμμεσες επιπτώσεις του αυξημένου κόστους μεταφορών στην αγορά
Προθεσμία έως 6 Σεπτεμβρίου - Μισθός, πλήρης ασφάλιση και επιδόματα για νέους 15-29 ετών
«Αποκορύφωμα θράσους και έλλειψη επίγνωσης»
Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν τη διακρατική συμφωνία για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.