- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καβγάς Γεωργόπουλου - Μωραΐτη στο Χ με αποκαλυπτικές αναρτήσεις
Με φόντο τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη
Καβγάς Μωραΐτη - Γεωργόπουλου στο Χ με αποκαλυπτικές αναρτήσεις με φόντο τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη
Τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ διανύει μία παρατεταμένη περίοδο ρευστότητας, οδεύοντας προς εσωκομματικές εκλογές, ο πρώην οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο Attica TV όσα του είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σχεδόν 40 ημέρες από την εκλογή του κατά τη διάρκεια συνάντησή τους για τα οικονομικά του κόμματος. Και ένας καβγάς με τον Νίκο Μωραΐτη ξεκινά στο Χ.
Συγκεκριμένα, ο Θύμιος Γεωργόπουλος υποστηρίζει ότι «ήταν 23 Νοεμβρίου 2024 όταν μετά από προσπάθειές μου, κατόρθωσα να δω τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος αρνούνταν να με συναντήσει για μεγάλο διάστημα και να του καταθέσω προτάσεις αναφορικά με την επικείμενη διαχείριση των οικονομικών του κόμματος, τα οποία θα ήταν μειωμένα λόγω του εκλογικού αποτελέσματος του περασμένου καλοκαιριού. Η απάντησή του ήταν "μην ανησυχείς, ό,τι χρειαστεί θα το βάλω εγώ, δεν θέλω να ασχοληθείς εσύ με αυτό. Και έναντι αυτού θέλω cover". Η ερώτησή μου ήταν: "τι ακριβώς εννοείς πρόεδρε;" Σε κάθε δανειακή σύμβαση υπάρχουν και οι εγγυήσεις. Το κόμμα έχει το κτίριο»
Ο κ. Γεργόπουλος προσθέτει: «Μου ζήτησε ευθαρσώς στις 23.11.2023, 40 ημέρες μετά την εκλογή του, να υποθηκεύσει το κτίριο της Κουμουνδούρου για να δανείσει - την εποχή εκείνη - 150.000 ευρώ το κόμμα. Δεν πρέπει να το καταθέσω; Δεν πρέπει να πω ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ήρθε να αναλάβει την προεδρία ενός αριστερού, ριζοσπαστικού κόμματος, αλλά να ιδρύσει μία οικογενειακή ΙΚΕ;»
Οι «ειλικρινείς απορίες» Μωραΐτη για τις δηλώσεις Γεωργόπουλου
Ο Νίκος Μωραΐτης εξέφρασε στο Χ δύο «ειλικρινείς απορίες» για τις δηλώσεις του κ. Γεωργόπουλου: «Πώς γίνεται ο πρώην Γενικός Δ/ντης του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος, να λέει την αλήθεια ότι ο Κασσελάκης τού ζήτησε υποθήκη το κτήριο της Κουμουνδούρου για να δανείσει 150.000€, ενώ τελικά δάνεισε 250.000€ χωρίς καμία υποθήκη; 2. Πώς ήταν Γενικός Δ/ντης του ΣΥΡΙΖΑ ένας τότε υπόδικος και σήμερα αμετάκλητα καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή σε εργαζόμενη, για την περίοδο που ήταν διοικητής νοσοκομείου;»
Ο γνωστός στιχουργός στην ανάρτησή του παραθέτει την εν λόγω απόφαση καταδίκης του κ. Γεωργόπουλου από το Εφετείο Αθηνών.
Ειλικρινείς απορίες…
— Nikos Moraitis (@Nikosmoraitis) October 5, 2024
1. Πώς γίνεται ο πρώην Γενικός Δ/ντης του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος, να λέει την αλήθεια ότι ο Κασσελάκης τού ζήτησε υποθήκη το κτήριο της Κουμουνδούρου για να δανείσει 150.000€, ενώ τελικά δάνεισε 250.000€ χωρίς καμία υποθήκη;
2. Πώς ήταν Γενικός… pic.twitter.com/eUyMxno9qV
Γεωργόπουλος κατά Μωραΐτη: Γελοίε ανθρωπάκο συναθροίζεσαι με τα σκυλιά του συστήματος Νενέκο
Ακριβώς κάτω από αυτήν την ανάρτηση, ο Θύμιος Γεωργόπουλος δίνει την απάντησή του στον Νίκο Μωραΐτη, χαρακτηρίζοντας τον στιχουργό «γελοίο ανθρωπάκο»: «Αυτά ακριβώς έλεγε και το σύστημα Γεωργιάδη που είχε ξαμολήσει τα αμπελόσκυλα του και προσπάθησαν με αγωγές να με εξοντώσουν απαιτώντας αποζημιώσεις συνολικά 825.000 ευρώ. Μάθε γελοίε ανθρωπάκο την τύχη αυτών των διώξεων. Συναθροίζεσαι λοιπόν με τα σκυλιά του συστήματος Νενέκο!!»
Αυτά ακριβώς έλεγε και το σύστημα Γεωργιάδη που είχε ξαμολήσει τα αμπελόσκυλα του και προσπάθησαν με αγωγές να με εξοντώσουν απαιτώντας αποζημιώσεις συνολικά 825.000 ευρώ.
— Thymios Georgopoulos - Θύμιος Γεωργόπουλος (@Th_Georgopoulos) October 5, 2024
Μάθε γελοίε ανθρωπάκο την τύχη αυτών των διώξεων.
Συναθροίζεσαι λοιπόν με τα σκυλιά του συστήματος Νενέκο!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΔΥΠΑ παρατείνει την προθεσμία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών
Αποκαλύψεις για παράνομες επιδοτήσεις, «λευκές» δηλώσεις πόθεν έσχες και ελέγχους δισεκατομμυρίων
Απάντηση της υπουργού Τουρισμού στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων στον Guardian
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στρατηγική συμμαχία με Μακρόν και ιστορική μείωση του δημόσιου χρέους
Στο τραπέζι η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η νέα μείωση εισφορών για ενίσχυση της αγοράς
Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει ισχυρή αύξηση διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιωτικής κατανάλωσης
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.