- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζαχαριάδης: Όποιος θέλει να καταθέσει υποψηφιότητα πάει 30 υπογραφές, αναρτά το πόθεν έσχες του και τελειώνει
«Άμα θέλεις να είσαι υποψήφιος είναι πολύ απλό. Λες: “γεια σας, είμαι ο Γιώργος και θέλω να είμαι υποψήφιος”», σχολίασε
Κώστας Ζαχαριάδης: Τι είπε για την πρόσφατη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη και το γεγονός ότι δεν ξεκαθάρισε πως θα είναι υποψήφιος
Για την πρόσφατη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, μίλησε στην ΕΡΤ ο Κώστας Ζαχαριάδης.
«Εγώ νομίζω ότι όταν κάπου δεν λέει ότι είσαι υποψήφιος, δεν είσαι υποψήφιος. Άμα θέλεις να είσαι υποψήφιος είναι πολύ απλό. Λες: “γεια σας, είμαι ο Γιώργος και θέλω να είμαι υποψήφιος”», σχολίασε αρχικά ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:
«Προφανώς λέω να πάει να γραφτεί ο κόσμος στις οργανώσεις, να έχουμε ζωντανές οργανώσεις, αλλά θέλουμε ζωντανές οργανώσεις, για να έχουμε ζωντανά δευτεροβάθμια όργανα, για να έχουμε ένα ζωντανό, παρεμβατικό κόμμα στην κοινωνία, να έρθουν και να δημιουργήσουμε πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία για να μπορέσουμε να γίνουμε κυβέρνηση».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Ζαχαριάδης επεσήμανε πως το Συνέδριο συγκαλείται ως ακόλουθο της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία ενέκρινε τη μομφή στον Στέφανο Κασσελάκη. «Άρα το Συνέδριο έχει συγκεκριμένη θεματολογία και συγκεκριμένο σκοπό, που είναι η έγκριση των υποψηφιοτήτων προκειμένου να πάμε στις εκλογές. Το ερώτημα είναι: φοβάται κάποιος την ετυμηγορία των μελών; Δεν θέλει κάποιος να πάει σε μάχη από τη βάση του κόμματος στην οποία μιλούσε στο όνομα της μέχρι χτες. Γιατί εγώ μπορώ να δώσω και αυτή την ερμηνεία, αλλά το ζήτημα δεν είναι τι ερμηνείες δίνω εγώ ή να μιλάμε με χρησμούς και με σήματα καπνού. Το ζήτημα είναι καθαρό», υπογράμμισε.
«Όποιος θέλει να καταθέσει υποψηφιότητα πάει 30 υπογραφές και αναρτά το πόθεν έσχες του και τελειώνει. Καταθέτει υποψηφιότητα», πρόσθεσε και κατέληξε αναφορικά με ζητήματα που εγείρονται από τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη σε «διαπλοκή». «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Ο Στέφανος Κασελάκης… πετάει μια φράση στον αέρα. Εγώ ζητάω το περιεχόμενο. Ποια είναι η διαπλοκή; Ποιος είναι ο εκλεκτός της στο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι έχουν στηρίξει και ποιους όλα αυτά τα χρόνια και ποιοι έχουν δώσει τις μάχες; Εγώ δεν δέχομαι αφηρημένες συζητήσεις περί διαπλοκής».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Λίστα γάμου ή μετρητά; Τι συμφέρει περισσότερο το ζευγάρι
Τι είπε για το ενδεχόμενο να δεχτεί τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι
Τι προβλέπεται στο νέο νομοσχέδιο για κράνος και όριο ηλικίας
Η μεγαλύτερη επένδυση αποχέτευσης στην Ελλάδα με ορίζοντα ολοκλήρωσης έως το τέλος της δεκαετίας
Προς ψήφιση στην αυριανή ολομέλεια της Βουλής οι νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας
Γιατί έκλεισαν οκτώ Δημοτικά
«Αυτό που έγινε σε εσάς θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ
Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Στις Κυκλάδες η αμόλυβδη αγγίζει τα 2,22 ευρώ το λίτρο
«Η ΔΕΘ θα είναι ο καθρέφτης της αλήθειας για όλους»
Σε ποιους τομείς επιβάλλεται η διακοπή εργασιών και πώς προστατεύονται οι ομάδες υψηλού κινδύνου
Ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση
Οι 5+1 παρεμβάσεις για την δημόσια παιδεία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους πολίτες να καταψηφίσουν τη ΝΔ - Πυρά για 13η σύνταξη, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
Προς ψήφιση και οι νέες διατάξεις για τα πατίνια
Από τον Ντέιβιντ Κάμερον και την Τερέζα Μέι μέχρι τον Κιρ Στάρμερ και τον Αντι Μπέρναμ
Συστρατεύεται με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.