H Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη
«Υπάρχουν λόγοι διαγραφής του»
Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχω δεχθεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη - Η συνέντευξή της στο MEGA
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνέντευξή της στο MEGA το πρωί της Δευτέρας ανέφερε ότι έχει δεχθεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.
Οπως είπε η κ. Νοτοπούλου «υπήρχαν διαρροές από το γραφείο τύπου του κ. Κασσελάκη, στοχοποίηση δίκης μου και άλλων στελεχών του Σπίρτζη και της Γεροβασίλη. Πάντα η στάση που κρατήσαμε ήταν προωθητική για τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω στοχοποιηθεί, έχω δεχθεί bullying και απειλές προσωπικά» με τους δημοσιογράφους να την ρωτούν «από τον κ. Κασελάκη;» και την Κατερίνα Νοτοπούλου να απαντά «ναι, δεν θα πω παραπάνω γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Όλα αυτά τα αφήσαμε στην άκρη για να επιτελέσουμε τον ρόλο μας».
«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά θα σας πω ότι από τη στιγμή που αναφέρεται σε κουκούλες και κουκουλοφόρους, από τη στιγμή που μιλά για εκτροπή, από τη στιγμή που δεν δέχεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, μπορούμε να μιλήσουμε για απαξίωση της συλλογικής διαδικασίας και των συλλογικών αποφάσεων. Οφείλουμε να προστατεύσουμε το κόμμα μας» πρόσθεσε η κυρία Νοτοπούλου.
Νοτοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ξαναβρεί τους ρυθμούς του
Σύμφωνα με την ίδια ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ξαναβρεί τους ρυθμούς του και να ασκήσει ισχυρή αντιπολίτευση. Εξαπολύοντας, δε, πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη είπε: «Με την ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη και των ανθρώπων που υποστήριζαν τις επιλογές του, η ατζέντα άλλαζε διαρκώς με όρους παραπολιτικής, εσωστρέφειας και διχασμού. Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, διότι παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος».
«Είναι δυνατόν ο κ. Κασσελάκης να μη σέβεται την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής; Υπάρχουν εξουσίες που δεν ελέγχονται σε δημοκρατικά κόμματα; Δεν πρέπει να μιλήσει επιτέλους η βάση;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Όπως τόνισε «ο Στέφανος Κασσελάκης όταν εξελέγη είπε ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, είπε ότι εγγυάται την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι σέβεται το καταστατικό. Ένα χρόνο μετά απέδειξε ότι τίποτα από αυτά τα τρία είναι ικανός να φέρει εις πέρας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.