- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Φαραντούρης: Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση
«Προφανώς και υπάρχουν ζητήματα και θέματα ηγεσίας» δηλώνει ο ευρωβουλευτής
Ο Νίκος Φαραντούρης ζητά εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ - Τι απάντησε στο ερώτημα για το αν θα είναι υποψήφιος
Μετά την Όλγα Γεροβασίλη και ο Νίκος Φαραντούρης τάχθηκε υπέρ των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι μία εκλογική διαδικασία θα μπορούσε να εκτονώσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φαραντούρης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, τάχθηκε υπέρ της ενότητας και της σοβαρότητας, σημειώνοντας ότι «μια εβδομάδα πριν τη ΔΕΘ δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τα του οίκου μας. Οι εκλογές για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση». «Αυτό που επείγει δεν είναι να βγούμε κάποιοι και να πούμε "κύριε, κύριε, είμαι κι εγώ εδώ"», σχολίασε για το ενδεχόμενο δικής του υποψηφιότητας για την ηγεσία.
Νίκος Φαραντούρης: Οι εκλογές είναι κάτι που υπάρχει στο τραπέζι εδώ και καιρό
«Προφανώς και υπάρχουν ζητήματα και θέματα ηγεσίας που τίθενται και δημιουργούν την αίσθηση του σπιράλ απαξίωσης. Λύσεις υπάρχουν και βεβαίως η εκτόνωση μιας τέτοιας κρίσης με την προσφυγή στη λαϊκή βούληση με την αναβάπτιση ή οποιαδήποτε άλλη λύση θα μπορούσε να εκτονώσει την κατάσταση. Αν αυτό λειτουργήσει εκτονωτικά και λυτρωτικά, τότε ναι. Μάλιστα αυτό δεν το έχει αποκλείσει ούτε ο πρόεδρός μας, ο Στέφανος Κασσελάκης. (Οι εκλογές) δεν είναι κάτι που δεν τίθεται από τον Φαραντούρη, μην παρεξηγηθώ. Είναι κάτι που υπάρχει στο τραπέζι εδώ και καιρό, το έχε θέσει και ο ίδιος ο πρόεδρος», είπε ο Νίκος Φαραντούρης, όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί με την Όλγα Γεροβασίλη για εσωκομματικές εκλογές.
«Δεν έχω ρόλο αναχωρητή από τότε που μπήκα στην πολιτική. Τα προεδριλίκια και τα αρχηγιλίκια έπονται, την ώρα που το σπίτι σου έχει πάρει φωτιά. Εκ των πραγμάτων, υπάρχει μια περιδίνηση», απάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τα δικά του σχέδια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών
Μετά την επίσκεψη στη φρεγάτα Κίμων, οι δύο ηγέτες επικυρώνουν τη νέα αμυντική συμφωνία
Στο κατάστρωμα της νέας ναυαρχίδας του Πολεμικού Ναυτικού οι δύο ηγέτες πριν τις υπογραφές στο Μαξίμου
Στον Πειραιά οι δύο ηγέτες για την επιθεώρηση του νέου αποκτήματος του Πολεμικού Ναυτικού
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.