- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Ρωμανός για Κασσελάκη: «Το έχει τερματίσει - Κακής ποιότητας influencer με μοναδικό στόχο τα likes»
«Fake news, fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, fake ενσυναίσθηση… όλα για τα likes»
Νίκος Ρωμανός για Κασσελάκη: «Το έχει τερματίσει - Κακής ποιότητας influencer με μοναδικό στόχο τα likes»
Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, με ανάρτηση του κατηγορώντας τον για υποκρισία καθώς και ότι πολιτεύεται με fake news.
Νίκος Ρωμανός: «Ο κ. Κασσελάκης το έχει τερματίσει»
Στην ανάρτησή του ο Νίκος Ρωμανός αναφέρει: «Ο κ. Κασσελάκης το έχει τερματίσει. Η λογική του influencer με την οποία πολιτεύεται τον οδήγησε χθες, κατά την επίσκεψή του σε δομή φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων, στο σημείο να μοιράσει στα ΜΜΕ στημένη επαγγελματική φωτογράφιση με σκύλο από τις περιοχές που επλήγησαν για να τη συνοδεύσει με διαρροή ότι δήθεν υιοθέτησε το πυρόπληκτο σκυλάκι.
Μία μέρα αργότερα ήρθε η διάψευση από την εν λόγω ΜΚΟ για την προστασία και υιοθεσία σκύλων, η οποία ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν ισχύει. Δεν δόθηκε κανένα ζώο για υιοθεσία από τον σταθμό του Γαλατσίου. Προσφέρθηκε πράγματι ο κ. Κασσελάκης να φιλοξενήσει ένα ζώο το οποίο δεν δόθηκε γιατί πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία που τηρούμε πάντα με τον εκάστοτε δήμο στον οποίο φέρει ηλεκτρονική σήμανση με τον οποίο και θα τρέξει η αντίστοιχη διαδικασία. Αυτή η ανακρίβεια προσβάλλει το έργο εκατοντάδων εθελοντών στη δομή που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα ζώα σοβαρά και υπεύθυνα».
Το ότι ο κ. Κασσελάκης πολιτεύεται με fake news είναι γνωστό. Το ότι αντιλαμβάνεται τον ρόλο του ως κακής ποιότητας influencer με μοναδικό στόχο το ψηφιακό περιεχόμενο και τα likes, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Το πόση υποκρισία κρύβει όλο αυτό το αντιλαμβάνεται κάθε λογικός άνθρωπος. Το να λειτουργεί έτσι όμως στην πλάτη των φιλόζωων, των εθελοντών και των ανθρώπων που όλες αυτές τις μέρες έδωσαν μια υπεράνθρωπη μάχη, είναι βαθύτατα προσβλητικό για όλους αυτούς που ο κ. Κασσελάκης αντιμετωπίζει απλώς ως φόντο για τις αναρτήσεις του. Fake news, fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, fake ενσυναίσθηση… όλα για τα likes!».
Ο κ. Κασσελάκης το έχει τερματίσει. Η λογική του influencer με την οποία πολιτεύεται τον οδήγησε χθες, κατά την επίσκεψή του σε δομή φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων, στο σημείο να μοιράσει στα ΜΜΕ στημένη επαγγελματική φωτογράφιση με σκύλο από τις περιοχές που επλήγησαν για να τη…
— Nikos Romanos (@NickRomanos) August 14, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε έφ όλης της ύλης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέτει στο επίκεντρο τα θέματα που απασχολούν τους νέους και τις νέες
Ο λαϊκισμός επιστρέφει συνήθως μεταμφιεσμένος σε κάτι νέο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό. Στην ουσία του όμως παραμένει ο ίδιος: η υπόσχεση ότι η πραγματικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες μας
Πότε θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου
Tι αναφέρει το υπουργείο υποδομών
Τα κοινά σημεία μεταξύ ΕΛ.Α.Σ. και Ελπίδας για τη Δημοκρατία και η υποβάθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Με αφορμή την έρευνα του think tank WeSolve και της εταιρείας δημοσκοπήσεων PRORATA S.A. για τις τάσεις και τις προκλήσεις της Gen Z
Το κύριο επιτόκιο αυξάνεται από το 2% στο 2,25%
«Σήμερα, η Ελλάδα καταγράφει τις λιγότερες ελλείψεις φαρμάκων στην Ευρώπη», τόνισε ο υπουργός Υγείας
«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα», είπε απαντώντας στα σενάρια ένταξής του στην ΕΛΑΣ
Στη Μαλακάσα το μεγαλύτερο εργοστάσιο drone της χώρας
«Για δάνειο πολιτικής - επιβίωσης» κάνει λόγο η παράταξη Μπακογιάννη
Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη
«Μετά το 2019 έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το διεθνές δίκαιο είναι ενιαίο και δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει «βιομηχανία παραγωγής πολιτικού χρήματος» στις πολεοδομίες
Εξετάστηκαν οι στόχοι αύξησης των αμυντικών δαπανών
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας
Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως ειδικός επιστήμονας στο υπουργείο Περιβάλλοντος και ως σύμβουλος σε θέματα ναυτιλίας
Όσα δήλωσε ο νέος Γραμματέας της ΝΔ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.