- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κοινή εμφάνιση Σαμαρά - Καραμανλή σε παρουσίαση βιβλίου
Στην εκδήλωση δεκάδες βουλευτές και στελέχη της ΝΔ
Κοινή εμφάνιση Σαμαρά - Καραμανλή σε παρουσίαση βιβλίου - Στην εκδήλωση δεκάδες βουλευτές και στελέχη της ΝΔ
Στην παρουσίαση του βιβλίου «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή» του διευθυντή της «Εστίας», Μανώλη Κοττάκη, από τις Εκδόσεις Λιβάνη, βρίσκονται oι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, που πραγματοποιείται στο Πολεμικό Μουσείο.
Δείτε εδώ την εκδήλωση σε απευθείας μετάδοση:
Πρόκειται για την πρώτη δημόσια παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών, Σαμαρά και Καραμανλή, μετά τις Ευρωεκλογές ενώ στην εκδήλωση παρευρίσκονται υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και αρκετοί «γαλάζιοι» παράγοντες.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής εμφάνισης, που δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν, είναι το κατά πόσο θα ασκηθεί κριτική στην κυβέρνηση και σε ποιο επίπεδο.
Οι ομιλίες Σαμαρά - Καραμανλή πραγματοποιούνται με φόντο τη συζήτηση που έχει ανοίξει στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης για τα περί επιστροφής στις ρίζες και επαναπροσέγγισης του παραδοσιακού ακροατηρίου της. Υπενθυμίζεται ότι αρκετοί βουλευτές δεν διστασαν να εκφράσουν τις αποψεις τους κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ την προηγούμενη εβδομάδα ενώπιον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο επίκεντρο βρεθηκε η ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος.
Τι πραγματεύεται το βιβλίο «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή»
Το βιβλίο επιχειρεί μια δεύτερη ανάγνωση στους καθοριστικούς σταθμούς της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή (2004-2009).
Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο Αντώνης Σαμαράς θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι». Αμέσως μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά θα ακολουθήσει ομιλία του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μιλήσει για εξωτερική πολιτική.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Καταθέτουμε έναν Οδικό Χάρτη που εκσυγχρονίζει τη δημόσια ζωή και το πολιτικό σύστημα», τόνισε ο πρωθυπουργός
Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η «Ελπίδα» της Καρυστιανού
«Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε κρίση αξιοπιστίας στην Αριστερά», σημείωσε
Ενισχύεται η ναυπηγική δραστηριότητα στην Ελλάδα
Ποιοι και πώς θα το λάβουν
Ραγδαίες ανακατατάξεις στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
«Δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν από το παλαιό σύστημα»
Η επιστροφή των αρχαιοτήτων αποτελεί ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα των αδελφικών σχέσεων των δύο χωρών
Στο διεθνές συνέδριο «Artificial Intelligence - Consequences and Limits» η Υπουργός Παιδείας
«Δεν αναφέρομαι σε φυλακές», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
«Μειωμένες κατά 12% οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία»
Τι θα γίνει τελικά με τα vouchers διακοπών
«Ο Τσίπρας δεν ανήκει στη σύγχρονη ανανεωτική Αριστερά», τόνισε η βουλεύτρια Φλώρινας
Κρίθηκε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος
«Η κοινωνική πολιτική κρίνεται εκεί όπου είναι πιο δύσκολο να φτάσει», τόνισε η υπουργός
Στο επίκεντρο η κοινή βούληση Ελλάδας και Παναμά για ενδυνάμωση των διμερών τους σχέσεων
Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Στόχος η αναβίωση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.