- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρωμανός: Ο Κασσελάκης παραδέχεται ότι δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα
Mε αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Νίκος Ρωμανός: Ο Κασσελάκης παραδέχεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα
Την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη σχολίασε ο Νίκος Ρωμανός, σημειώνοντας ότι «παραδέχεται με τον πιο ωμό τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα».
Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ομολογεί ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες».
Ρωμανός: Σχόλιο για την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Από τη μακροσκελή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη από τις ΗΠΑ οφείλουμε να προσπεράσουμε το μεγαλύτερο μέρος της, το οποίο αναλώνεται σε σφοδρές εσωκομματικές επιθέσεις κατά πρώην και νυν «συντρόφων» του. Αυτά είναι δικά τους θέματα.
Ωστόσο, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε μια κυνική ομολογία. Παραδέχεται επί της ουσίας, και μάλιστα με τον πιο ωμό τρόπο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα, αναφέροντας επί λέξει: «Δεν πρόκειται αυτήν τη φορά να έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, ένα copy paste από τα διάφορα τμήματα του κόμματος, με ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων «τάσεων», και χωρίς επαρκή κοστολόγηση. Όχι. Θα φτιάξουμε πρόγραμμα για τα πάντα». Ομολογεί, δηλαδή, ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες.
Άπαντες πλέον αντιλαμβάνονται γιατί δεν τόλμησε να προσέλθει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπως είχε επανειλημμένα προσκληθεί, προκειμένου να αντικρούσει τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου για το υπέρογκο κόστος των προτάσεων του».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Ομόφωνη εισήγηση του Γενικού Συμβουλίου, στο Υπουργικό Συμβούλιο η τελική απόφαση
Πώς αποκαλύπτεται η ευαλωτότητα της ελληνικής οικονομίας που εξαρτάται υπέρμετρα από τον τουρισμό
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αντιπαράθεση για την εξέταση εμπλεκόμενων προσώπων
Όταν υπερασπίζεσαι το ψέμα σου ως «ασήμαντο»
Πότε η ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Πότε θα δοθεί η πρώτη ενισχυμένη πληρωμή
«Όταν είσαι πολύ εκνευρισμένος το κινητό πρέπει να φεύγει από το χέρι σου»
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Ποιες μεγάλες αλυσίδες δεν θα λειτουργήσουν
«Έχει ζητήθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό η συνάντηση με την Κοβέσι»
Τι ισχύει με την προσαύξηση στους μισθωτούς
«Απαιτούνται ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των υπέρογκων επιτοκίων σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες»
Τελικά πόσα Κράτη Δικαίου έχουμε σε αυτή τη χώρα;
«Θα συνεχίσω να στηρίζω ενεργά τις διεργασίες για την ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης»
«Όποιος θέλει μπορεί να τα ζητήσει από την πρυτανεία του ΕΑΠ στην Πάτρα»
ΗΠΑ και Ιράν βρέθηκαν ένα βήμα πριν ξεκινήσουν και πάλι τον πόλεμο
Η ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ
Μια μαθηματική ανάλυση με αφορμή τις μαρτυρίες της Έλλης Παππά και του γιου της, Νίκου Μπελογιάννη, για την ιστορία του κομμουνιστικού κόμματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.