Πολιτικη & Οικονομια

Κώστας Καραμανλής για Γιώργο Προβόπουλο: Επέδειξε αίσθημα ευθύνης σε κρίσιμες περιστάσεις για τη χώρα

Τη βαθύτατη λύπη του για την απώλεια του πρώην διοικητή της ΤτΕ εκφράζει σε δήλωσή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Προβόπουλος: Δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για την απώλεια του πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Δήλωση για την απώλεια του Γιώργου Προβόπουλου έκανε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής © Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη

Γιώργος Προβόπουλος: Δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για την απώλεια του πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Τη βαθύτατη λύπη του για τον θάνατο του πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, σε ηλικία 74 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο εκφράζει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής στη δήλωσή του, μεταξύ άλλων τονίζει ότι ο Γιώργος Προβόπουλος «ξεχώρισε για την αφοσίωσή του στα απαιτούμενα καθήκοντα που του ανατέθηκαν, το αίσθημα ευθύνης που επέδειξε σε περιστάσεις κρίσιμες για τη χώρα».

Η δήλωση του Κώστα Καραμανλή για την απώλεια του Γιώργου Προβόπουλου

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του Γιώργου Προβόπουλου:

«Με βαθύτατη λύπη αποχαιρετώ τον Γιώργο Προβόπουλο. Μας συνέδεαν σχέσεις εκτίμησης, εμπιστοσύνης και συνεργασίας που κράτησαν πολλές δεκαετίες.

Διακρινόταν για το ήθος και την επιστημονική του συγκρότηση. Ξεχώρισε για την αφοσίωσή του στα απαιτητικά καθήκοντα που του ανατέθηκαν, το αίσθημα ευθύνης που επέδειξε σε περιστάσεις κρίσιμες για τη χώρα, την αποτελεσματικότητά του.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.