Πολιτικη & Οικονομια

Ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες

Όσα είπε για τη lifestyle πολιτική και τα παπούτσια του Μητσοτάκη με το λογότυπο της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κασσελάκης: Ο Λιάγκας μπήκε στο σπίτι του στις Σπέτσες
Κασσελάκης: Ο Λιάγκας μπήκε στο σπίτι του στις Σπέτσες © Screenshot/ ΑΝΤ1

Κασσελάκης: Ο Λιάγκας μπήκε στο σπίτι του στις Σπέτσες - Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τη lifestyle πολιτική και τα παπούτσια του Μητσοτάκη με το λογότυπο της ΝΔ

Τις πόρτες του εντυπωσιακού εξοχικού σπιτιού του στις Σπέτσες άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Γιώργο Λιάγκα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το σπίτι αγοράστηκε από τους γονείς του όταν εκείνος ήταν 7 μηνών και αποτελεί το ησυχαστήριο για τον ίδιο και τους αγαπημένους του ανθρώπους. Πριν από λίγους μήνες μάλσιτα εκεί είχε φιλοξενήσει τις πολιτικές συναντήσεις του με τους βουλευτές του κόμματος.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα ο κ. Κασσελάκης αρνήθηκε πως «ταΐζει» συστηματικά την αίσθηση μίας lifestyle πολιτικής προσέγγισης των πραγμάτων - υποστηρίζοντας πως είναι «αυθεντικός και διαφανής». Άλλωστε, έσπευσε να μιλήσει για «κοινωνικά και οικονομικά στερεότυπα που στο τέλος της ημέρας δεν έχουν καμία ουσία...».

Ο Γιώργος Λιάγκας στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες

Στην ερώτηση για την πρώτη του ανάμνηση από το σπίτι είπε για το «ποδήλατο με τα ροδάκια, είχα βοηθητικά ροδάκια και η σχέση που είχα με τον κύριο που φρόντιζε τον κήπο». Έπειτα βγήκαν στην βεράντα του σπιτιού με θέα τη θάλασσα και ξεκίνησε η συζήτησή τους.

Οταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για την αξία του σπιτιού, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «οι Σπέτσες είναι ένα νησί με μεγάλη πυκνότητα και λίγο χώρο άρα έχει μεγάλη αξία το σπίτι».

«Γιατί ανοίγεις το σπίτι;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Να διεκδικήσουμε διαφάνεια και από τους άλλους πολιτικούς», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Λες για τον Μητσοτάκη τα περί τζακιού. Τι σημασία έχει αν είναι ικανός; Γιατί το τζάκι να είναι κακό;», με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά ότι «το τζάκι είναι κακό όταν συνδυάζεται με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης που είναι χαρακτηριστικό του κ. Μητσοτάκη».

«Τα παπούτσια της ΝΔ τα ζήλεψες;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Δεν έχω ανάγκη παπούτσια. Είμαι χαλαρός. Και πολύ δουλεύω και καλά περνάω», ήταν η απάντηση Κασσελάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια ότι το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έγινε στο φουσκωτό του παρουσιαστή θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή.

Στη συζήτηση που είχε ακολούθως ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του στο στούντιο για τη συνέντευξη Κασσελάκη, μίλησε για τα παρασκήνια της συνέντευξης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1k9559tp3q1)

Ο Λιάγκας για το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες 

Οπως εξήγησε ο παρουσιαστής, όταν εκείνος έφθασε στο νησί, ο Στέφανος και ο Τάιλερ ήταν ήδη εκεί. «Ο Τάιλερ ήταν μια μέρα νωρίτερα, μου άνοιξαν μαζί. Είναι πολύ φιλικός ο Τάιλερ. Ε μένα μου έδειξαν και το υπόλοιπο σπίτι. Μείναμε στους χώρους που δείξαμε.Είναι ένα σπίτι της δεκαετίας του '70 με την πλάκα καρύστου, ένα σπίτι παλιό, μεγάλο πάνω από 200 τμ. μεγάλης αξίας, με δύο αυλές. Τα επιπλα τώρα έχει πολύ έλεγκαντ κομμάτια και έχει κάποιες καρέκλες Ζαρα Home. Το σπίτι έχει μια κυρία Σπετσιώτισα που πηγαίνει εκεί κάποιες ώρες και το φροντίζει και το συντηρεί. Μου είπαν ότι μαγειρεύουν μόνοι τους και οι δύο»

«Το σπίτι αυτό είναι του Κασσελάκη αποκλειστικά», πρόσθεσε και είπε: «Το σπίτι περίμενα ότι θα είναι πιο μίνιμαλ, μου έκανε εντύπωση και μου άρεσε που κράτησε το παλιό στιλ στο σπίτι», ενώ στη συνέχεια περιγράφοντας το σπίτι είπε ότι «ο κάτω χώρος είναι η σαλονοτραπεζαρία, η κουζίνα και ένα γυμναστήριο».

Στη συνέχεια περιέγραψε το πώς κύλησε η υπόλοιπη ημέρα του με τον Στέφανο Κασσελάκη. «Την ώρα που τρώγαμε κάθισαν αγκαλιά με τον Τάιλερ», είπε τονίζοντας ότι στο νησί δεν κοιτούν περίεργα τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα σκηνικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Παίρνει τον Αργυρό τηλέφωνο και δεν απαντάει. Του κάνω πλάκα ολόκληρος αρχηγός και δεν σου απαντάει. Και. μετά ενώ τρώγαμε κάλεσε πίσω ο Αργυρός και πήρε και εγώ το τηλέφωνο για να ξεκαθαρίσω τι έχει γίνει με τον γάμο και αν είναι καλεσμένο και αν θα τραγουδήσει», είπε ο παρουσιαστής. «δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα ποτέ. Πότε είναι ο γάμος; Αν δεν έχω συναυλία εγώ με χαρά να κατέβω», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγεί ότι ο γάμος είναι 28 με 31 Αυγούστου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1k9y7ywrm89)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεση, όπως διαμορφώθηκε μετά τον ανασχηματισμό υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός πήρε το μήνυμα αλλά μάλλον δεν το διάβασε

Η δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του πρωθυπουργού και της ΝΔ δεν αφορά τόσο τα πρόσωπα όσο τη συνολική αδιαφορία της κυβέρνησης –και άρα και του Μεγάρου Μαξίμου– για την καθημερινότητά τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.