Πολιτικη & Οικονομια

Πύρρος Δήμας: Το 2015 ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή έσπαγαν πλακάκια και έσκιζαν μνημόνια

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και χρυσός Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην περίοδο των μνημονίων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πύρρος Δήμας: ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή έσπαγαν πλακάκια και έσκιζαν μνημόνια, δεν έκαναν τίποτα άλλο - Η συνέντευξη του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή στο Attica TV βρέθηκε λίγο πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Πύρρος Δήμας.

Εκεί, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και χρυσός Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην περίοδο των μνημονίων: «Δύσκολες στιγμές, είχαμε Χρυσή Αυγή, είχαμε ΣΥΡΙΖΑ απ’ έξω, έσπαγαν πλακάκια, είχαμε μνημόνια, είχαμε αποφάσεις μεγάλες να πάρουμε για τη χώρα».

Τότε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουρδαλάκης του ζήτησε να κάνει μια διευκρίνιση στη συγκεκριμένη δήλωση. «Επειδή αυτό που είπες μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο. Η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ για σένα μπαίνουν στο ίδιο καλάθι;», ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χουρδαλάκης.

«Ο ένας ήταν πάνω πλατεία, ο άλλος ήταν κάτω πλατεία. Δεν άλλαζε κάτι. Και οι δύο έσπαγαν τα πλακάκια, δεν έκαναν τίποτα άλλο. Έσκιζαν τα μνημόνια. Δεν είπα ότι έχουν την ίδια δικαιολογία, απλά τότε και οι δυο έσπαγαν πλακάκια και έσκιζαν μνημόνια», ανέφερε ο Πύρρος Δήμας.