Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στο TikTok για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: «Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου»

100% μέσα έχει πέσει ο πρωθυπουργός στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυρ. Μητσοτάκης
© ΤικΤοκ/Ο Κυρ. Μητσοτάκη

«Και επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ποσοστό 100% στις προβλέψεις του για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανάρτησε νέο βίντεο στο TikTok μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Στο νέο βίντεο, ο πρωθυπουργός περιλαμβάνει και την πρόβλεψη που είχε κάνει στις αρχές Απριλίου ότι ο δικέφαλος του βορρά θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

@kyriakosmitsotakis_ Replying to @Ζιάρ Σ. ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

«Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος στέκεται ιδαίτερα στα δύσκολα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας τα οποία όπως αναφέρει έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

«Πρέπει να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στα γήπεδα οικογένειες με παιδιά και να μην αισθάνονται ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα», σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Καταλήγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει: «Επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.