Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης από Κόρινθο: Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε την αγορά της Κορίνθου στο πλαίσιο της περιοδείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στην Κόρινθο
Ανδρουλάκης από Κόρινθο: Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της ΝΔ © EUROKINISSI

Ευρωεκλογές 2024-Νίκος Ανδρουλάκης: Περιοδεία στην Κόρινθο - Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε την αγορά της Κορίνθου στο πλαίσιο της περιοδείας του 

Την αγορά της Κορίνθου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ενόψει Ευρωεκλογών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης απ' όπου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, με επίκεντρο «την ακρίβεια που δυσκολεύει τη διαβίωση πολλών πολιτών».

«Πριν ένα χρόνο, η Νέα Δημοκρατία πήρε 41% στις εθνικές εκλογές και το "ευχαριστώ" του κ. Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό είναι μέσα σε ένα χρόνο να ζει με την περισσότερη ακρίβεια στην Ευρωζώνη, να έχει τη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρωζώνη και να πληρώνει τα περισσότερα χρήματα για την υγεία του στην Ευρωζώνη», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Αυτό τι δείχνει; Ότι δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, σήμερα επισείει τον κίνδυνο της αστάθειας, προσπαθώντας να εκβιάσει ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού στις ευρωπαϊκές εκλογές».

Ανδρουλάκης από Κόρινθο: Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην αγορά της Κορίνθου © EUROKINISSI

Νίκος Ανδρουλάκης: H Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως «απάντηση σε αυτήν την αλαζονεία και την περιφρόνηση των μεγάλων προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, είναι ψήφος αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου και στήριξη στη Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ισχυρή, σοβαρή αντιπολίτευση, που θα είναι η μελλοντική κυβέρνηση».

«Το μόνο χέρι που μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας από το Μέγαρο Μαξίμου είναι αυτό της Δημοκρατικής Παράταξης» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και προσέθεσε:

«Γι' αυτό, ζήτω, λοιπόν, να μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι καλύτερη η ζωή του, λιγότερες οι ανισότητες και πολύ μεγαλύτερη η προοπτική των παιδιών του και του ίδιου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τυραννία της ασημαντότητας ως θάνατος της πολιτικής
Η τυραννία της ασημαντότητας ως θάνατος της πολιτικής

Μπορεί οι ιδιωτικές υποθέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χαρακτηρίζονται μόνον από ευτέλεια και ρηχότητα ενός «τραμπισμού» με βαλκανικό πρόσωπο, όμως ενεργούν καταστροφικά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.