Πολιτικη & Οικονομια

Κυβερνητικές πηγές για Κασσελάκη: Κάθε του συνέντευξη κοστίζει 10-15 δισ. παραπάνω για τους φορολογούμενους

«Άρρητα ρήματα, συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός» - «Είδαμε μια από τα ίδια»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυβερνητικές πηγές: Κάθε συνέντευξη του κ. Κασσελάκη κοστίζει 10-15 δις. παραπάνω για τους φορολογούμενους με τις νέες παροχές που ανακοινώνει.
Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Κυβερνητικές πηγές: Κάθε συνέντευξη του κ. Κασσελάκη κοστίζει 10-15 δις. παραπάνω για τους φορολογούμενους με τις νέες παροχές που ανακοινώνει.

Τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είδαμε μια από τα ίδια από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδικότερα, αναφέρουν: «Άρρητα ρήματα, συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός. Μια από τα ίδια από τον Στέφανο Κασσελάκη. Κάθε του συνέντευξη “κοστίζει” 10-15 δισ. παραπάνω για τους Έλληνες φορολογούμενους με βάση τις νέες παροχές που ανακοινώνει».

Οι ίδιες πηγές από το Μαξίμου καταλήγουν: «Έχει χάσει τον λογαριασμό, ξεπερνώντας ακόμα και τις εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε την Ευρώπη με τα γνωστά αποτελέσματα για όλους μας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Ρωμανός (ΝΔ), Ε. Λιακούλη (ΠΑΣΟΚ) και Γ. Καραμέρος (ΕΛΑΣ) στην εκπομπή «Σήμερα» των Οικονόμου - Πιτταρά στο ΣΚΑΙ
Ε, όχι και να πει τους συντρόφους «ανθρώπους»

Δεν τους ένοιαξε που μίλησε για την εικόνα τους και για τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί η πιθανότητα αυτοί να αποφασίζουν για τη χώρα. Αυτό που δεν άντεξαν ήταν ο χαρακτηρισμός «άνθρωποι».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY