Πολιτικη & Οικονομια

Ελεύθερος ο Κ. Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό στη Βουλή - Ο όρος που του επεβλήθη

Θεώρησα ότι έπραξα σωστά, δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κ. Φλώρος - Ο όρος που του επεβλήθη

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος, ο οποίος αρνήθηκε ότι γρονθοκόπησε τον βουλευτή Β. Γραμμένο.

Φλώρος: Θεώρησα ότι έπραξα σωστά

Ο όρος που του επεβλήθη είναι να μην πλησιάζει στα 50 μέτρα τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένο.

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή, ορμώμενος από το συναίσθημα, θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Επειδή όμως φέρω σημαντική ιδιότητα βουλευτή θεωρώ ότι έπραξα απολύτως λάθος. Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή και δεν αποτελεί παράδειγμα», τόνισε ο κ. Φλώρος έξω από τη Βουλή.

Στον ανεξάρτητο βουλευτή είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κακούργημα μετά τα έκτροπα χθες στη Βουλή, όταν μετά από λεκτικό διαπληκτισμό με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» τον ακολούθησε στο περιστύλιο και τον έριξε κάτω.

Ο Βασίλης Γραμμένος υπέστη κάταγμα στη μύτη

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές τον γρονθοκόπησε κιόλας, κάτι που ο ίδιος αρνείται. Ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» υπέστη κάταγμα στη μύτη, ενώ χτύπησε και σε άλλα σημεία του σώματος και μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, μετά την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής που επικαλέστηκε συγκεκριμένο άρθρο του ΠΚ για επίθεση σε βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Συνελήφθη, πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υποστηρίζει ότι ο βουλευτής τον οποίο χτύπησε τον έβρισε χυδαία κάτι που διαψεύδει η πλευρά της «Ελληνικής Λύσης».