Πολιτικη & Οικονομια

Ο Μπάμπης Στόκας θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πώς σχολιάζει την απόφασή του ο Φίλιππος Πλιάτσικας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπάμπης Στόκας
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου © NDPPHOTO

Ο Μπάμπης Στόκας ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Οι Πυξ Λαξ βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (11.4) στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου και ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την «Πλεύση Ελευθερίας».

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Εγώ είχα μία πρόταση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου για να κατέβω για Ευρωβουλευτής. Το σκέφτηκα. Το ένστικτό μου, μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα, είμαι καινούργιος, αλλά με αγνές προθέσεις. Αυτό έχει σημασία. Και λέω να το δοκιμάσω. Βέβαια, όλα αυτά αν βγεις. Τώρα μιλάμε στον αέρα. Νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Νομίζω ότι η πολιτική κατάσταση στη χώρα θέλει ανανέωση. Θέλει νέες ιδέες», είπε ο Μπάμπης Στόκας. 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας σχολίασε την απόφαση αυτή του φίλου και συναδέλφου του: «Η Ζωή με την οποία έχουμε φιλία είναι έντιμο πρόσωπο. Εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους είπα στον Μπάμπη αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και αποφάσισε να το αντέξει, στηρίζουμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0huskiv7jgh)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει επίθεση για να πληγεί η «Πλεύση Ελευθερίας»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε  στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και τις φήμες περί χωρισμού από τον σύντροφό της και βουλευτή της «Πλεύσης Ελευθερίας», Διαμαντή Καραναστάση, καταγγέλλοντας προσπάθεια να πληγεί η «Πλεύση Ελευθερίας».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0h6usm1ukt5)

«Την ώρα που κι εγώ προσωπικά, και ο Διαμαντής με τη δουλειά του, και η κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα, με μικρές δυνάμεις μέσα στη Βουλή, αλλά με μεγάλη ψυχή, φέρνουμε τη φωνή των πολιτών μέσα στη Βουλή… την ώρα αυτή, ξαφνικά, εμφανίζεται μια μυθοπλασία για να πληγεί η Πλεύση Ελευθερίας, εγώ προσωπικά και ο βουλευτής εκείνος που ο κόσμος ξέρει ότι χωρίς εκείνον δε θα ήμασταν στη Βουλή γιατί έχει παίξει καθοριστικό ρόλο», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και πρόσθεσε: «Και λίγα είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης όταν μίλησε για κίτρινα τηλεσκουπίδια. Αυτό που συμβαίνει είναι κανιβαλικό. Αυτό που θέλουμε να γίνει κατανοητό, είναι ότι όλο αυτό στοχεύει στο να νομίζουν πάντα οι πολίτες ότι δεν έχουν εκπροσώπηση. Και όταν χτυπιέται και βάλλεται η ομάδα εκείνη που εκπροσωπεί τους πολίτες, δεν έχει στόχο μόνο εμάς, αλλά τους πολίτες και την κοινωνία… Νομίζω ότι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των κίτρινων τηλεσκουπιδιών αναγνώρισαν αμέσως τον εαυτό τους. Περιμένουμε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Θα γίνουν και νομικές ενέργειες, δε θα αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία. Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες…».

«Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος εδώ και δεκαετίες καλλιτέχνης με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολύ πριν ιδρύσουμε μαζί την Πλεύση Ελευθερίας. Στο πολιτικό κομμάτι, είναι επίσης ένας λαμπρός βουλευτής και εμπνευστής των πρωτοβουλιών μας, αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος… » είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0h7ffn3vzox)

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ