Πολιτικη & Οικονομια

Μαρινάκης: «Θα διερευνηθούν όλες οι πτυχές της δολοφονίας στο Α.Τ Αγίων Αναργύρων»

«Μήπως θέλετε να βγάζουμε τις αποφάσεις στα τηλεοπτικά πάνελ» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
Άγιοι Ανάργυροι: Ο Π. Μαρινάκης για τη γυναικοκτονία © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Άγιοι Ανάργυροι: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για τη γυναικοκτονία της 28χρονης

«Δεν πρέπει να πολιτικοποιείται μια στυγερή δολοφονία» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους

Άγιοι Ανάργυροι: Ο Π. Μαρινάκης για τη γυναικοκτονία της 28χρονης

«Μήπως θέλετε να βγάζουμε τις αποφάσεις στα τηλεοπτικά πάνελ. Δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις για το ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει», είπε ο Παύλος Μαρινάκης σε δηλώσεις του στο Mega. «Δεν πρέπει να πολιτικοποιούμε μια στυγερή δολοφονία. Θα ήταν τσαρλατάνος και επικίνδυνος αν έλεγε κάποιος ότι θα εξαλειφθούν όλα τα φαινόμενα. Το να αποδίδουμε πολιτική ευθύνη σε έναν υπουργό όταν ένας υπηρεσιακός δεν έκανε καλά τη δουλειά του, αυτά δεν γίνονται σε σοβαρές δημοκρατίες. Να κουνάμε το δάχτυλο σε κάποιον μόνο και μόνο για να γίνουμε δημοφιλείς», είπε ακόμη «Μην δημιουργούμε πολιτικό κλίμα στο πλαίσιο μιας θλιβερής εξαίρεσης», υπογράμμισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι έχει υπάρξει μετακίνηση αστυνομικών «1.700 από υπηρεσία μη μάχιμη σε υπηρεσία μάχιμη», αλλά διευκρίνισε ότι «δεν είναι μόνο αριθμητικό το θέμα. Έχει σημασία τι έχει περιγράφει στους αστυνομικούς, και δεύτερον τι εκπαίδευση έχει γίνει και πως αυτή αποδίδει. Η κοπέλα επειδή μπορεί να ήταν φοβισμένη να περιέγραψε πιο ήπια την κατάσταση». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0a8gimqtgx5)

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ: «Υπήρχε περιπολικό στην περιοχή των Αγ. Αναργύρων, το ερώτημα είναι γιατί δεν κλήθηκε»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, κλήθηκε σήμερα (3.4) να δώσει απαντήσεις στο ποιες παραλείψεις ή λάθη των αστυνομικών οδήγησαν στη γυναικοκτονία έξω ακριβώς από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων με θύμα την 28χρονη Κυριακή. Μεταξύ άλλων, η κ. Δημογλίδου έκανε γνωστό ότι περιπολικό υπήρχε εκείνη την ώρα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, ωστόσο δεν κλήθηκε να μεταφέρει τη νηπιαγωγό στο σπίτι της, όπου εκτιμούσε ότι την περίμενε ο πρώην σύντροφός της. 

Το σημείο όπου διαπράχθηκε η γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων
Άγιοι Ανάργυροι - ΕΛΑΣ: Περιπολικό ήταν στην περιοχή © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης → Γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων: Γιατί δεν σώθηκε η Κυριακή Γρίβα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ