- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Aκρίτα: «Δεν είναι σεξισμός να ρωτάς για τα ακίνητα του πρωθυπουργικού ζεύγους»
Στήριξη από Δούρου και Πολάκη
Aκρίτα: «Δεν είναι σεξισμός να ρωτάς για τα ακίνητα του πρωθυπουργικού ζεύγους» - Στήριξη από Δούρου και Πολάκη
«Σεξισμός είναι το σχόλιο για το φύλο, την ηλικία, την εμφάνιση μιας γυναίκας», τονίζει σε νέα της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα επιμένοντας στις αιτιάσεις της, για την σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.
Η Ρένα Δούρου στηρίζει την Ακρίτα
Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσε μια ανάρτηση της Ρένας Δούρου, η οποία την υπερασπίστηκε, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι σεξισμός, να ρωτάς για την προέλευση των 40 ακινήτων του πρωθυπουργικού ζεύγους».
Συγκεκριμένα, αναφέρει στην δημοσίευσή της:
«Και όχι φωστήρες μου, δεν είναι σεξισμός να ρωτάς για την προέλευση των 40 ακινήτων του πρωθυπουργικού ζεύγους, του σπιτιού του Βολταίρου και για το Ποθεν Έσχες που δεν κατέθεσαν ως όφειλαν, αν και ήταν παντρεμένοι.
Αυτά είναι πολιτικά ερωτήματα, χρόνια ερωτήματα που όλος ελληνικός λαός απαιτεί να απαντηθούν.Σεξισμός είναι το σχόλιο για το φύλο, την ηλικία, την εμφάνιση μιας γυναίκας. Σαφές;».
Η Έλενα Ακρίτα απαντά ταυτόχρονα και στην εσωκομματική κριτική που δέχτηκε από το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα, ο οποίος την κατηγόρησε για μισογυνισμό με αφορμή αναρτήσεις της.
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη θα προσφύγει στη δικαιοσύνη
Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook την Δευτέρα, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη η οποία δήλωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού.
Υπενθυμίζεται ότι ως αύριο Τετάρτη θα κατατεθεί η αγωγή της Μαρέβας Γκραμπόφσκι.
Η ανάρτηση Ακρίτα, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αποτελεί «συρραφή όλων των ψεμάτων των τρολ του διαδικτύου». Προκάλεσε δε και αντιδράσεις ακόμη και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Σ. Φάμελλος, ο οποίος πήρε αποστάσεις από αυτή.
Και ο Πολάκης υπέρ Ακρίτα
Στήριξη στην Έλενα Ακρίτα, κατά της οποίας θα καταθέσει μήνυση και αγωγή η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εξέφρασε τόσο ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησης.
Με την Elena Akrita βέβαια!
— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) April 2, 2024
Γιατί πρέπει να ξεφτιλιστούν αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο ,όταν το κόμμα τους χρωστάει 500 εκατομμύρια,έκαναν ψευδή πόθεν εσχες ,αγόραζαν σπίτια του Βολταίρου και έχουν 40 ακίνητα !
Με ποια εργασία;
ΥΓ πάω και μάρτυρας υπερ της Ελενας στο δικαστήριο ! pic.twitter.com/kBvJbOOt4U
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Οι μεγάλες πόλεις δεν προχωρούν επειδή οι διοικήσεις τους αναρωτιούνται διαρκώς «ποιος είναι αρμόδιος»
Στο επίκεντρο η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
«Αυτοψία» στις εργασίες αποκατάστασης
«Οι απειλές για αποχώρηση, αν μου γινόταν η τιμή να ηγηθώ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, είναι έκφραση συντροφικότητας;»
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.