Πολιτικη & Οικονομια

Aκρίτα: «Δεν είναι σεξισμός να ρωτάς για τα ακίνητα του πρωθυπουργικού ζεύγους»

Στήριξη από Δούρου και Πολάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ακρίτα: «Δεν είναι σεξισμός να ρωτάς για τα ακίνητα του πρωθυπουργικού ζεύγους»
Η Ρένα Δούρου στηρίζει την Έλενα Ακρίτα στις δηλώσεις της για την σύζυγο του πρωθυπουργού © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Aκρίτα: «Δεν είναι σεξισμός να ρωτάς για τα ακίνητα του πρωθυπουργικού ζεύγους» - Στήριξη από Δούρου και Πολάκη

«Σεξισμός είναι το σχόλιο για το φύλο, την ηλικία, την εμφάνιση μιας γυναίκας», τονίζει σε νέα της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα επιμένοντας στις αιτιάσεις της, για την σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d09tcq5ecuv5)

Η Ρένα Δούρου στηρίζει την Ακρίτα

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσε μια ανάρτηση της Ρένας Δούρου, η οποία την υπερασπίστηκε, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι σεξισμός, να ρωτάς για την προέλευση των 40 ακινήτων του πρωθυπουργικού ζεύγους».

Συγκεκριμένα, αναφέρει στην δημοσίευσή της:

«Και όχι φωστήρες μου, δεν είναι σεξισμός να ρωτάς για την προέλευση των 40 ακινήτων του πρωθυπουργικού ζεύγους, του σπιτιού του Βολταίρου και για το Ποθεν Έσχες που δεν κατέθεσαν ως όφειλαν, αν και ήταν παντρεμένοι.

Αυτά είναι πολιτικά ερωτήματα, χρόνια ερωτήματα που όλος ελληνικός λαός απαιτεί να απαντηθούν.Σεξισμός είναι το σχόλιο για το φύλο, την ηλικία, την εμφάνιση μιας γυναίκας. Σαφές;».

Η Έλενα Ακρίτα απαντά ταυτόχρονα και στην εσωκομματική κριτική που δέχτηκε από το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα, ο οποίος την κατηγόρησε για μισογυνισμό με αφορμή αναρτήσεις της.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη θα προσφύγει στη δικαιοσύνη

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook την Δευτέρα, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη η οποία δήλωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ως αύριο Τετάρτη θα κατατεθεί η αγωγή της Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Η ανάρτηση Ακρίτα, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αποτελεί «συρραφή όλων των ψεμάτων των τρολ του διαδικτύου». Προκάλεσε δε και αντιδράσεις ακόμη και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Σ. Φάμελλος, ο οποίος πήρε αποστάσεις από αυτή.

Και ο Πολάκης υπέρ Ακρίτα

Στήριξη στην Έλενα Ακρίτα, κατά της οποίας θα καταθέσει μήνυση και αγωγή η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εξέφρασε τόσο ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ