Πολιτικη & Οικονομια

Βορίδης για Ακρίτα: Θες να πεις κάτι για τον Μητσοτάκη, η σύζυγός του, πού εμπλέκεται σε αυτό;

Τι είπε για τα Τέμπη και την παραίτηση των δύο υπουργών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάκης Βορίδης για τα Τέμπη, τις παραιτήσεις υπουργών και την Έλενα Ακρίτα
Ο Μάκης Βορίδης για τα Τέμπη, τις παραιτήσεις υπουργών και την Έλενα Ακρίτα © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Βορίδης: Τι είπε για τα Τέμπη, την παραίτηση των δύο υπουργών και την Ακρίτα στον ΣΚΑΪ 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην παραίτηση των δύο υπουργών της κυβέρνησης, την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα και την τραγωδία των Τεμπών.

Ο κ. Βορίδης μίλησε για την παραίτηση των δύο υπουργών και είπε ότι «συμμετείχαν σε κοινωνική εκδήλωση η οποία έγινε σε λάθος χρόνο και έστειλε το λάθος μήνυμα».

Για το δημοσίευμα του ομίλου που υποστήριξε ότι οι δύο υπουργοί είχαν πάει με εντολή του πρωθυπουργού ανέφερε ότι «ο καθένας υποστηρίζει ό,τι θέλει. Η αποπομπή έγινε γιατί πήγαν και έδωσαν το λάθος μήνυμα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d09hx2gkw2wp)

Βορίδης για Ακρίτα: Θες να πεις κάτι για τον Μητσοτάκη, η σύζυγός του, πού εμπλέκεται σε αυτό;

Αναφορικά με το ζήτημα όξυνσης του κλίματος μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ με εμπλοκή και της συζύγου του πρωθυπουργού, ο κ. Βορίδης είπε ότι «το σημείο αφετηρίας είναι η ανάρτηση της κ. Ακρίτα. Η ίδια λέει ψέματα και το γνωρίζει. Ο πρωθυπουργός εκλέγεται βουλευτής από το 2004 και έχει ελεγχθεί το πόθεν έσχες του και από δικαστικούς» και πρόσθεσε «θες να πεις κάτι για τον Μητσοτάκη, η σύζυγός του, πού εμπλέκεται σε αυτό;»

Αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη σημείωσε ότι «θέλουν να παραπέμψουν έναν υπουργό για 57 ανθρωποκτονίες εκ προθέσεως. Ας καταθέσουν αίτημα για προανακριτική για να δούμε πώς καταλαβαίνουν την ευθύνη των υπουργών». Σημείωσε ότι εφόσον «δούμε το κατηγορητήριο και το σκεπτικό θα αποφασίσουμε για την αντίδραση».

Για το κλίμα που θα επικρατήσει έως τις εκλογές, ο κ. Βορίδης είπε ότι υπάρχουν αρκετά ζητήματα για να ασχοληθεί η κυβέρνηση, όπως το αμυντικό.

Βορίδης: Υπάρχει η δικαιοσύνη για να τα διερευνήσει όλα

Στην ερώτηση, αν θα μάθουμε αν και ποιος έχει το κάνει το μοντάζ, ο ίδιος είπε «να μάθουμε ότι θέλει ο καθένας και εκεί υπάρχει η δικαιοσύνη για να τα διερευνήσει όλα. Όλα τα αιτήματα της πολιτικής αγωγής έχουν γίνει δεκτά. Ποιο είναι αυτό που συσκοτίζεται και καλύπτεται;».

Ακολούθως, ο κ. Βορίδης διατύπωσε το ερώτημα: «Είχε πολιτική σκοπιμότητα η κυβέρνηση εκείνες τις ημέρες να αλλοιώσει τις συνομιλίες. Πόσο πιστευτό μπορεί να γίνει αυτό;». «Το ζήτημα των Τεμπών βρίσκεται στη δικαιοσύνη και οι πολιτικοί δεν επιτρέπεται να συζητά για αυτό», είπε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ