Πολιτικη & Οικονομια

Σκέρτσος: «Ο Κασσελάκης είναι ουρανοκατέβατος - Έχει την ψυχή του Πολάκη»

«Να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό», σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άκης Σκέρτσος
Σκέρτσος: Απάντηση σε Κασσελάκη για διπλές εκλογές © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Άκης Σκέρτσος: Η απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για διπλές εκλογές

Ο Άκης Σκέρτσος σχολίασε σήμερα (1.4) στον ΣΚΑΪ την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για διπλές εκλογές και σημείωσε ότι «χρειάζεται περισσότερο μέτρο και σωφροσύνη, να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό και να γνωρίζουμε σε ποιο περιβάλλον βρισκόμαστε». 

Σκέρτσος: Η απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για διπλές εκλογές

«Δυστυχώς ο κ. Κασσελάκης, έχει έρθει ουρανοκατέβατος σε ένα πολιτικό περιβάλλον που εδώ και 50 χρόνια, έχει κατακτήσει την πολιτική σταθερότητα και ομαλότητα, το αδιάβλητο των εκλογών και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς ως κυβέρνηση, το λένε οι δικαστικές ενώσεις, οι δικηγορικοί σύλλογοι που έχουν κατά το σύνταγμα την αρμοδιότητα να επιτηρούν τις εκλογές», σημείωσε ο Άκης Σκέρτσος. Μάλιστα, απαντώντας στη δήλωση του κ. Κασσελάκη για τοποθέτηση διεθνών παρατηρητών κατά τη διεξαγωγή των εκλογών είπε ότι «αυτό που έφερε ως πρόταση να έρθουν διεθνείς παρατηρητές, ο κ. Κασσελάκης δεν το ήξερε, αλλά σε κάθε εκλογές υπάρχουν».

Σε ερώτηση γιατί προχώρησε σε αυτήν την πρόταση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει την ψυχή Πολάκη και λέει κάθε μέρα πράγματα που ούτε ο κ. Τσίπρας που χαρακτηρίζεται από λαϊκισμό δεν τόλμησε να ξεστομίσει».

Κασσελάκης: Θα μείνετε όλοι έκθαμβοι στις ευρωεκλογές - Δριμεία κριτική από την αντιπολίτευση
Αισιόδοξος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης πριν τις ευρωεκλογές © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σκέρτσος για Τέμπη: «Λογοδοτώ καθημερινά για να αποδοθεί αλήθεια»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, για την υπόθεση του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, είπε πως είναι «ένα τραύμα όλων μας και λογοδοτώ καθημερινά για να αποδοθεί η αλήθεια». Σε ό,τι αφορά τα περί μονταζιέρας και συγκάλυψης, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι «αυτό ότι θα το αποδείξει η δικαιοσύνη». Σχετικά με τις αποφυλακίσεις εμπλεκομένων στην τραγωδία των Τεμπών ο Άκης Σκέρτσος, ανέφερε ότι «δεν μπορώ να κρίνω τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ