Πολιτικη & Οικονομια

Διαψεύδει ο Παναγιωτάκης δημοσίευμα της Εστίας: Δεν έχω διαβάσει μεγαλύτερο ψέμα

Η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του ΟΝΕ Channel

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαψεύδει ο Διονύσης Παναγιωτάκης δημοσίευμα της «Εστίας»: Δεν έχω διαβάσει μεγαλύτερο ψέμα
Ο ιδιοκτήτης του καναλιού ΟΝΕ Channel, Διονύσης Παναγιωτάκης διαψεύδει το δημοσίευμα © ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EWUROKINISSI

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας»: «Δεν έχω διαβάσει πιο μεγάλο ψέμα»

Σειρά έχει και ο ιδιοκτήτης του καναλιού ΟΝΕ Channel, Διονύσης Παναγιωτάκης να διαψεύσει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», που κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη προς τον επιχειρηματία.

Είχαν προηγηθεί οι διαψεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, του εκδότη του iefimerida.gr Χρήστο Ράπτη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Διονύση Παναγιωτάκη:

Τις τελευταίες μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας «πληροφορίες» για δείπνα στα οποία υποτίθεται ότι κρίνεται το μέλλον της διακυβέρνησης της χώρας. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρονται και σε εμένα, επιχειρώντας προφανώς να με εντάξουν σε εξωθεσμικά παιχνίδια τα οποία φαντασιώνονται οι συγγραφείς τους.

Θα ήθελα, λοιπόν, να ξεκαθαρίσω τα εξής:

  • Πρώτον, δεν θα επιτρέψω στη φαντασιοπληξία κάποιων ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε σενάρια με τα οποία δεν έχω καμία σχέση. Η δημοσιογραφία έχει κανόνες και ένας από τους βασικούς είναι να διασταυρώνει κανείς αυτό που δημοσιεύει.
  • Δεύτερον, διαβάζω με έκπληξη για πράγματα που υποτίθεται ότι διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου, τα οποία όμως ουδέποτε έχουν συμβεί.

Αποκορύφωμα το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία» που αναφέρει ότι δήθεν υπήρξε  SMS της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον φίλο μου επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο μάλιστα διακινήθηκε και στη φιλική ομήγυρη σε δείπνο στο σπίτι του στο οποίο ήμουνα  και εγώ παρών.

Επειδή, λοιπόν, ήμουν πράγματι παρών, ενημερώνω ότι δεν έχω διαβάσει πιο μεγάλο ψέμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ