Πολιτικη & Οικονομια

Στέφανος Κασσελάκης: Πάρτι γενεθλίων με το «απολύομαι και τρελαίνομαι» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γιόρτασε στου Ψυρρή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του με φίλους και συνεργάτες στου Ψυρρή
Ο Στέφανος Κασσελάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του με φίλους και συνεργάτες στου Ψυρρή © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης: Το τραγούδι που έβαλαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πάρτι για τα γενέθλιά του

Ο Στέφανος Κασσελάκης ορκίστηκε εχθές Παρασκευή (29.3) στο στρατόπεδο όπου παρουσιάστηκε στη Θήβα και το βράδυ - παίρνοντας την τιμητική άδεια όπως προβλέπεται - βρέθηκε στου Ψυρρή όπου γιόρτασε με φίλους και συνεργάτες τα 36ά γενέθλιά του. Ο DJ του μαγαζιού θέλησε να βάλει το τραγούδι «απολύομαι και τρελαίνομαι», αφού πλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετρά τις ημέρες για τη λήξη της στρατιωτικής του θητείας. 

Κασσελάκης: Γιορτή με «απολύομαι και τρελαίνομαι»

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, στο άκουσμα του τραγουδιού ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σταματά να χαμογελά και να χειροκροτεί. 

Στέφανος Κασσελάκης: Γενέθλια μαζί με τον Τάιλερ και τον αδελφό του, Στέλιο

Ο Στέφανος Κασσελάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, που ήρθε από την Αμερική για την ορκωμοσία του, αλλά και τον αδελφό του Στέλιο. Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που βρήκαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίγει τα δώρα του: ένα βιβλίο, μια φωτογραφική μηχανή instant camera τύπου Polaroid, ένα άρωμα κ.ά. Επίσης, του έκαναν δώρο έναν... αστακό, μια γραβάτα με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, αλλά και το βιβλίο «Ο Καπετάν Μιχάλης», του Νίκου Καζαντζάκη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d070to0u3fg9)

Γενέθλια και ορκωμοσία στον στρατό την ίδια ημέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Νωρίτερα, την Παρασκευή (29.3) ο Στέφανος Κασσελάκης ορκίστηκε στο στρατόπεδο της Θήβας. «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα. Υπακοήν εις το Σύνταγμα τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους. Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου, να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των. Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στο X, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από την ορκωμοσία του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ