Πολιτικη & Οικονομια

Δεν παραιτείται ο Όθωνας Ηλιόπουλος από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διέψευσε έτσι τις φήμες που κυκλοφορούσαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όθων Ηλιόπουλος: Αντιδράσεις των οδοντιάτρων μετά τις δηλώσεις του - Ο υποψήφιος Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί «χαμένη υπόθεση» τον κλάδο.
© Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Όθωνας Ηλιόπουλος: Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος, προσερχόμενος στην εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι είναι βουλευτής μάχιμος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παραμένει στο κόμμα, διαψεύδοντας τις φήμες περί παραιτήσεώς του από το αξίωμα του βουλευτή Επικρατείας.

«Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες», δήλωσε ο βουλευτής.

Τις τελευταίες ώρες είχε διαρρεύσει ότι τη θέση του θα καταλάμβανε η Πόπη Τσαπανίδου, ως πρώτη επιλαχούσα στο Επικρατείας για τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες, στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέτευξης, ο κ. Ηλιόπουλος είχε πει πως δεν ήταν σίγουρος για το τι θα κάνει με την έδρα του, εξαιτίας του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται.

Ηλιόπουλος: Ποτέ δεν μου ζήτησε ο Κασσελάκης να παραιτηθώ

Ο κ. Ηλιόπουλος διευκρίνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ουδέποτε ζήτησε ή πίεσε να παραιτηθεί κανείς από τους βουλευτές Επικρατείας». Αναφέρθηκε ωστόσο στον μεγάλο όγκο δουλειάς που έχει επωμισθεί, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Το σύστημά μου είναι υπερεκτεταμένο. Τρέχω μια κλινική, τρέχω ένα εργαστήριο, έχουμε πάρα πολύ μεγάλες κλινικές επιτυχίες τελευταία, δουλεύω με τους απόδημους πάρα πολύ, προσπαθώ να είμαι στη Βουλή και πηγαινοέρχομαι. Υπάρχει ένας φόρτος εργασίας, που νομίζω κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα δημιουργήσει το ερώτημα τι κρατάω, τι αφήνω, και όσο περνάει ο καιρός συμμετέχω κατά κάποιον τρόπο περισσότερο στις στελεχικές λειτουργίες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ