Πολιτικη & Οικονομια

Πληροφορίες ότι παραιτείται από βουλευτής ο Όθων Ηλιόπουλος - Στη Βουλή η Πόπη Τσαπανίδου;

Ανακατατάξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όθων Ηλιόπουλος
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Όθων Ηλιόπουλος παραιτείται από βουλευτής; © EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Όθων Ηλιόπουλος παραιτείται από βουλευτής; - Θα ορκιστεί η Πόπη Τσαπανίδου;

Πληροφορίες θέλουν τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνα Ηλιόπουλο, να δηλώνει εντός της ημέρας την παραίτησή του, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη Βουλή για την Πόπη Τσαπανίδου

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Όθων Ηλιόπουλος παραιτείται από βουλευτής; © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Όθων Ηλιόπουλος παραιτείται από βουλευτής;

Συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου είναι πρώτη επιλαχούσα για να ορκιστεί βουλεύτρια, καθώς βρέθηκε στην 4η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου. Μετά τη διπλή εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιογράφος παραιτήθηκε από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και επέλεξε να απέχει από κάθε πολιτική συζήτηση μέχρι και σήμερα. 

Όπως σημειώνει το «Βήμα», ο Όθων Ηλιόπουλος είχε αφήσει και στο παρελθόν ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από βουλευτής, επικαλούμενους φόρτο εργασίας. «Οι μισοί λένε ότι θα παραιτηθώ επειδή με έχει εξαναγκάσει ο Κασσελάκης. Τελευταίο σενάριο είναι ότι θα παραιτηθώ επειδή θα με εξαναγκάσει η δουλειά μου. Ένα πράγμα έχω να δηλώσω, ότι ουδείς με έχει πιέσει στη δουλειά μου, ότι ακόμη και αν με είχαν πιέσει εγώ προσωπικά παίρνω τις αποφάσεις για το τι θα κάνω και προσπαθώ να βελτιστοποιήσω τον τρόπο με τον οποίο θα εκπροσωπήσω τον απόδημο ελληνισμό», είχε δηλώσει στο Action24, επισημαίνοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ουδέποτε ζήτησε ή πίεσε να παραιτηθεί κανείς από τους βουλευτές Επικρατείας». 

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθων Ηλιόπουλος
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Όθων Ηλιόπουλος παραίτειται από βουλευτής; © EUROKINISSI

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ